Σκέφτεστε τι να κάνετε αυτό το σαββατοκύριακο με τα παιδιά σας;

Σκέφτεστε τι να κάνετε αυτό το σαββατοκύριακο με τα παιδιά σας;

Έχουμε μια λίστα για σας

Παιδικές θεατρικες παραστάσεις, θεματικά πάρκα και θέατρα σκιών θα προσφέρουν στα παιδιά σας εκτός από χαρά, γέλιο και ξεγνοιασιά, γνώσεις και εκπαιδευτικές εμπειρίες μέσα από ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 

Παιδική Παράσταση “Έλβις και Μέριλιν” 

elvis

Η Animagnet παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο την θεατρική παράσταση “Έλβις και Μέριλιν”!

O Έλβις και η Μέριλιν είναι δύο χαριτωμένα ρομπότ που δουλεύουν σε φάρμα αυτοκινήτων. 

Βοηθούν δυο κορίτσια, την Ρωξάνη και την Έμμα, με τις δουλειές τους. Όλα θα αλλάξουν όταν στην πόλη καταφθάνει ο Ρεμί, ο παγκόσμιος Γάλλος πρωταθλητής ράλι και συλλέκτης αυτοκινήτων, με ύπουλες προθέσεις. Τα κορίτσια και τα ρομποτάκια θα πρέπει να γίνουν μια ενωμένη οικογένεια, αν θέλουν να σταματήσουν τον Ρεμί.

Μια κινηματο - θεατρική παράσταση με πολλές συγκινήσεις, δράση, τραγούδια και μαγευτικά εφέ, που θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Δημοτικό Θέατρο “Λυκούργος”, Λάρνακα | 12:00 μ.μ. 

Εισιτήρια εδώ

 

"Οι Πίνακες Μιλάνε!", ένα παιδικό εργαστήρι στο Μουσείο

οι πινακες μιλανε 

Τι ''σκέφτεται'' άραγε μια ζωγραφιά;  Τα παιδιά θα εξερευνήσουν την συλλογή πινάκων, και θα προσπαθήσουν να φανταστούν τι σκέφτονται οι άνθρωποι που απεικονίζονται!

Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου, 11.00 – 12.30

Ηλικίες: 6-12 χρόνων

Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ ανά παιδί

Πληροφορίες & κρατήσεις: 22300991 ή [email protected]

 

Πάρτε τα παιδιά σας στο θεματικό πάρκο “Ice Age” 

ice age

Ετοιμαστείτε για μια μέρα ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια!

Mια μοναδική έκθεση εκπαιδευτικού χαρακτήρα, έρχεται να συγκλονίσει τους επισκέπτες που έχει πλέον κουραστεί με τα παραδοσιακά θέματα και απολαμβάνουν την ιδέα να ξεφύγουν από τα καθιερωμένα.

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή έκθεση, ένα σύγχρονο μοντέλο ανάπτυξης, όπου οι επισκέπτες θα παρακολουθούν, θα αλληλεπιδρούν και θα συμμετάσχουν σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στην εποχή των παγετώνων.

Η έκθεση «Εποχή των Παγετώνων» αποτελεί ένα ξεχωριστό υπόδειγμα θεματικού πάρκου στο είδος του.

Περιλαμβάνει πρωτότυπες ιδέες που σχεδιάστηκαν  κατά βάση για τις ανάγκες της οικογενειακής ψυχαγωγίας και των σχολικών επισκέψεων, οι οποίες καλύπτουν όμως και τα ενδιαφέροντα των μεμονωμένων, ενήλικων και ξένων επισκεπτών.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια βιωματική εμπειρία που θα έχει το κοινό ώστε ολοκληρώνοντας την επίσκεψη στον χώρο, να υπάρχει έντονη η αίσθηση ότι βίωσε και έμαθε πολλά, ενδιαφέροντα, νέα και σημαντικά πράγματα.

Από 2 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου 2024 

Εισιτήρια: www.more.com

Nicosia Mall - στον εξωτερικό χώρο στάθμευσης 

Πληροφορίες : +357 22055789

 

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, 2024 

Ο "Καρακιόζης", στον πολύχωρο "Κόσμος Χωρίς Σύνορα"

karakiozis

Δείξε στα παιδιά σου τι είναι το Θέατρο Σκιών! 

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου ο αγαπημένος μας Καραγκιόζης θα είναι μαζί μας με την παράσταση "Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι".

Λίγα λόγια για το έργο:

Σε μια πόλη θυσιάζουν με κλήρωση μια κοπέλα να την κατασπαράξει το καταραμένο φίδι, για να αφήσει το νερό της πηγής να τρέξει να πιουν οι άνθρωποι. Όταν ο κλήρος πέφτει στην κόρη του πασά, βγαίνει φιρμάνι ότι όποιος σκοτώσει το καταραμένο φίδι θα πάρει πολλά λεφτά, τη βεζυροπούλα για γυναίκα του και τον θρόνο. Πολλοί δοκιμάζουν ανεπιτυχώς. Μέχρι που έρχεται ο Μέγας Αλέξανδρος από τα βάθη της ιστορίας μας...

Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Για κρατήσεις στο τηλέφωνο 99422855

11:30 π.μ. | Κόσμος Χωρίς σύνορα

 

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, 2024 

Orchestra 4All 3 – Ο Πέτρος και ο Λύκος Ι Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου 

rialto

Ο Ρώσος συνθέτης Σεργκέι Προκόφιεφ μας χάρισε την ξεχωριστή μουσική ιστορία Ο Πέτρος και ο Λύκος, την οποία «διηγούνται» μουσικά τα όργανα της ορχήστρας, αντιπροσωπεύοντας τους πρωταγωνιστές της: τον μικρό Πέτρο, ένα πουλί, μια πάπια, μια γάτα, τον παππού, αλλά και έναν λύκο που παραμονεύει κρυμμένος στο δάσος! Ελάτε, λοιπόν, να γνωρίσετε από κοντά τα χαρούμενα και αγέρωχα έγχορδα, το φλάουτο που τιτιβίζει, το όμποε που γλιστρά στο νερό, το κλαρινέτο που πηδά ανάλαφρα στο χορτάρι, το φαγκότο που βαδίζει αργά συνοφρυωμένο, τα απειλητικά κόρνα και τα τύμπανα που εκπυρσοκροτούν!

Την ορχήστρα διευθύνει ο μαέστρος Φράνσις Νεκτάριος Γκάυ και την ιστορία αφηγείται ηθοποιός Πέτρος Γιωρκάτζης.

Σεργκέι Προκόφιεφ: Ο Πέτρος και ο Λύκος, έργο 67

Πέτρος Γιωρκάτζης: αφηγητής

Φράνσις Νεκτάριος Γκάυ: μαέστρος

Υποστηρικτές: Δήμος Πάφου, Θέατρο Ριάλτο, Δήμος Λάρνακας.

Εισιτήρια: €8 (Ελεύθερη είσοδος σε άτομα με αναπηρίες)

17:00 μ.μ. | Θέατρο Ριάλτο 

 

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, 2024 

Ημέρα Αγάπης στο Mall of Engomi 

kids for

Σαββατοκύριακα γεμάτα αγάπη στο Kids Fun Zone, στο Mall of Engomi! 

Κάθε Σαββατοκύριακο, από τις 12:00 έως τις 14:00, χαρίστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να απολαύσουν ξεχωριστές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Από μαγευτικές ιστορίες μέχρι χειροτεχνίες αγάπης και παιχνίδια, είναι ένας μήνας γεμάτος αγάπη και γέλιο! 

Ανακαλύψτε το πρόγραμμά εδώ

Το Μιούζικαλ του Ταρζάν που θα αγαπήσουν τα παιδιά σας

tarzan

H Young Performers Productions παρουσιάζει το Μιούζικαλ “Ταρζάν: το μυστήριο της Ζούγκλας”, σε ελεύθερη ελληνική διασκευή και σκηνοθεσία της Μαρίας Μπεγιάζη.

Η πασίγνωστη ιστορία του Ταρζάν ‘Ο Ταρζάν των Πιθήκων’ πρωτοεκδόθηκε ως μυθιστόρημα το 1914 από τον συγγραφέα Edgar rice Burroughs.

 

Έχοντας διανύσει πάνω από 100 χρόνια ζωής με αναρίθμητες εκδόσεις, τηλεοπτικές μεταφορές και μιούζικαλ παραγωγές, έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο σε θεατρική μορφή σε ένα εντυπωσιακά φαντασμαγορικό αποτέλεσμα που θα μας ταξιδέψει κατευθείαν στην καρδιά της Αφρικής.

Στόχος των συντελεστών είναι η δημιουργία μιας πρωτότυπης σκηνικής πρότασης δημιουργώντας ένα ολοκαίνουριο θεατρικό έργο, βασισμένο στις αξίες της οικογένειας και της ομαδικότητας.

Μια πρωτότυπη φαντασμαγορική παράσταση, σε αφρικάνικους ρυθμούς έρχεται να εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους.

 

Δημοτικό Θέατρο Λατσιών | Σάββατο και Κυριακή, 3 και 4 Φεβρουαρίου 2024

11:00 π.μ. - 12:30 μ.μ.

4:00 μ.μ. - 5:30 μ.μ. 

 

Πηγές φωτογραφιών

Loader