Τα «Γουρουνιάσματα» ανακοίνωσαν 2 ακόμη έξτρα παραστάσεις

Τα «Γουρουνιάσματα» ανακοίνωσαν 2 ακόμη έξτρα παραστάσεις

Ένα μιούζικαλ που προωθεί την αποδοχή, τη διαφορετικότητα, τη φιλία, τη συγχώρεση, την αγάπη, την εμπιστοσύνη, την αλληλεγγύη και τον σεβασμό

Μετά από την αναπάντεχη ανταπόκριση του κοινού και την εξάντληση του μεγαλύτερου αριθμού εισιτηρίων για το μιούζικαλ “Γουρουνιάσματα” με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε 2 έξτρα παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών.

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου προστέθηκε μια παράσταση στις 14:30 και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου άλλη μία στις 4μμ. Παρακαλούμε όσοι δεν έχετε βρει ακόμα εισιτήρια όπως τα πάρετε από την www.tickethour.com.cy (777777040) τα ACS Courier και το Potenzia Del Arte (22444443) το συντομότερο δυνατόν προς αποφυγή απογοήτευσης.

Ένα μιούζικαλ που καλλιεργεί μια κουλτούρα αποδοχής και εγκαινιάζει την παιδεία των νέων του αύριο θέτοντας στο επίκεντρο τη διαφορετικότητα και τις εξατομικευμένες ευαισθησίες και ανάγκες του κάθε παιδιού, το οποίο καλείται σε έναν ανταγωνιστικό και ραγδαίως μεταβαλλόμενο περιβάλλον να χαράξει το δικό του δρόμο, μέσα από τα ταλέντα και τις δεξιότητές του.

Ο Άλεξ Παναγή υπογράφει τη μουσική, οι Κατερίνα Α. Χριστοφίδου και η Αίγλη Σπυριδάκι έχουν δημιουργήσει το σενάριο, με την Αίγλη Σπυριδάκι να αναλαμβάνει και πάλι τη σκηνοθεσία, ενώ ο Σταύρος Σταύρου υπογράφει τους στίχους των τραγουδιών. Χορογράφος της μοναδικής αυτής παράστασης αναλαμβάνει ξανά ο Χάρης Σάββα. Σκηνικά Σόσε Εσκιτζιάν και κουστούμια Ταμάρα Τανακίδου που συμπληρώνονται υπέροχα με το video art του Γιώργου Αλεξάνδρου.

Πρόκειται για την ομάδα που πρωτοεμπνεύστηκε και πρωτοϋλοποίησε το επιτυχημένο μιούζικαλ και γι’ αυτό η αναμονή για την επανεμφάνισή του στη σκηνή έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Με ζωντανή ορχήστρα (Ανδρέας Μιχαλόπουλος, Μαρίνος Κάσσινος, Άγγελος Μιχαηλούδης και Άγγελος Χεϊπέλογλου), καταπληκτικά πρωτότυπα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, άφθονο γέλιο αλλά και συγκίνηση, με υπέροχα σκηνικά, κουστούμια, με εντυπωσιακούς φωτισμούς και εφέ αλλά και με μια ομάδα υπερταλαντούχων ηθοποιών και τραγουδιστών (Ανδρέας Παπαμιχαλόπουλος, Ηλιάνα Κάκκουρα, Μυρτώ Μελετίου, Άντρη Αγγελίδου, Ριάνα Αθανασίου), τα «ΓΟΥΡΟΥΝΙΑΣΜΑΤΑ» υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία για τους μικρούς και μεγάλους φίλους.

Loader