Τι να κάνετε το τριήμερο: Όλες οι επιλογές εξόδου

Τι να κάνετε το τριήμερο: Όλες οι επιλογές εξόδου

Μας περιμένουν πολλά πάρτι και εκδηλώσεις!

Η Disco Forever κάνει πάρτυ παραλιακά 

dj christis

Η Disco Forever πάει παραλία σε ένα άκρως καλοκαιρινό και ξεσηκωτικό Ντίσκο πάρτι γεμάτο χορό και αναμνήσεις στο εξωτικό Palm Beach Bar στο Governos Beach.

Η Disco Forever στρώνει κόκκινο χαλί, στην παραλία και μετατρέπεται στην καλύτερη Disco της δεκαετίας του 80 και σας περιμένει ολους για να χορέψουμε μαζί,κάτω από την ντισκομπάλα στους ρυθμούς του Dj Christi απο την Carwash Disco της Αγίας Νάπας τις μεγαλύτερες Ντισκο επιτυχίες.

Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 | 21:00 | Palm Beach, Κάλυμνος 

Ένα πάρτυ ηλεκτρονικής μουσικής με την Luxi Villar  στο Guaba Beach Bar 

λουξι

Η Luxi Villar είναι DJ, παραγωγός και υποστηρικτής που εδρεύει κυρίως στη Μαδρίτη και το Λονδίνο. Είναι γνωστή ως η δημιουργός της μάρκας Ongoing, η οποία διοργανώνει πάρτι σε όλο τον κόσμο. Την γνωστή Dj θα συνοδεύσουν οι Analog, Paz. και ADJK.

Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024 | 16:00 | Guaba Beach Bar 

 

Φεστιβαλ Twisted Visions 

twisted visions

Η Virtual Light, η Zero1 Music & η C.O.O.L (Cyprus Organic Organization League) παρουσιάζουν ένα απόκοσμο lineup με 4 διεθνείς ζωντανές συναυλίες και 24 ώρες ασταμάτητα μουσικής, σπάζοντας τα όρια στις βαθύτερες σφαίρες της ψυχεδέλειας. Πάμε να γιορτάσουμε το θερινό ηλιοστάσιο κάτω από την πανσέληνο και τα αστέρια. 

Σαββατοκύριακο, 22 & 23 Ιουνίου 2024 | 18:00 | Κτήμα Camelot 

 

Εξερευνήστε τις Εκδηλώσεις σε Λάρνακα, Πάφο, Αγία Νάπα και Λεμεσό

kataklismos

Ο Κατακλυσμός είναι μία από τις πιο ξεχωριστές γιορτές στην Κύπρο, και φέτος, οι εορτασμοί αναμένεται να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακοί σε διάφορες πόλεις του νησιού.

Περισσότερες πληροφορίες για την κάθε επαρχία δείτε εδώ

Πηγή φωτογραφιών 

Loader