10 ξεχωριστά φεστιβάλ για τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη

10 ξεχωριστά φεστιβάλ για τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη

Φεστιβάλ στο χωριό και όχι μόνο έρχονται να μας διασκεδάσουν

Τις επόμενες μέρες τα χωριά αλλά και η πόλη θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μοναδικές στιγμές με ξεχωριστά φεστιβάλ που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Ανακάλυψε πιο κάτω όλα όσα έρχονται και ετοίμασε τη λίστα σου.

Το Larnaka BioDesign Festival είναι ένας ακόμη νέος θεσμός στην Λάρνακα - 30 Οκτωβρίου και 1η Νοεμβρίου

 

Είναι η ώρα να αρχίσουμε να οραματιζόμαστε κτήρια από ιστούς μανιταριών, έπιπλα και ρούχα από φύκια, παπούτσια από ιστούς ζώων, που μέχρι τώρα αντιμετωπίζονταν ως απόβλητα.

Η Λάρνακα 2030 με φαντασία και εξωστρέφεια εγκαινιάζει ένα νέο θεσμό στην αιχμή της έρευνας και της τέχνης, το Larnaka BioDesign Festival, καλώντας μας να δούμε τα ζητήματα της βιωσιμότητας και της οικολογικής ευθύνης εντελώς έξω απ’ το κουτί. Το φεστιβάλ, συνδυάζοντας τις πιο σύγχρονες τάσεις στο βιοσχεδιασμό, την τέχνη και την ακαδημαϊκή έρευνα, τροφοδοτεί τη σκέψη και τον δημόσιο διάλογο σε σχέση με τα υλικά που χρησιμοποιούμε στα σπίτια, τα ρούχα και τις πόλεις μας. Είναι η ώρα να αρχίσουμε να οραματιζόμαστε κτήρια από ιστούς μανιταριών, έπιπλα και ρούχα από φύκια, παπούτσια από ιστούς ζώων, που μέχρι τώρα αντιμετωπίζονταν ως απόβλητα. 

 

Ο στόχος της πρώτης έκδοσης του Larnaka BioDesign Festival, είναι να συστήσει την έννοια και την πρακτική του βιοσχεδιασμού σε δημιουργούς και καλλιτέχνες, προωθώντας τον διάλογο και την ανταλλαγή γύρω από καινοτόμες ιδέες και βιώσιμες πρακτικές. Ο βιοσχεδιασμός, σ’ ένα γενικότερο πλαίσιο, αφορά τη χρήση βιολογικών συστημάτων ή και ζώντων οργανισμών προκειμένου να δημιουργηθούν νέα προϊόντα, ιατρικές θεραπείες ακόμα και βιοκαύσιμα. Το biodesign εκπροσωπεί ένα κίνημα σχεδιασμού που χρησιμοποιεί ζωντανά υλικά, όπως μύκητες, φύκια, μαγιά, βακτήρια και καλλιεργημένους ιστούς, για να δημιουργήσει πλήρως βιώσιμα και οικολογικά προϊόντα. Σε μια εποχή που αντιμετωπίζει τη σφοδρότητα της οικολογικής διασάλευσης, αυτή η συζήτηση παύει να είναι μια ακαδημαϊκή εξίσωση και αποκτά τη διάσταση μιας επείγουσας ανάγκης. 

Για πρώτη φορά η Κύπρος και η Λάρνακα θα φιλοξενήσουν ένα φεστιβάλ αυτού του είδους, μπαίνοντας με αυτοπεποίθηση στο διεθνή χάρτη του biodesign. Αξιοποιώντας τόσο τους φυσικούς πόρους της Λάρνακας, όσο και την παρουσία στην πόλη μας σημαντικών δομών που ασχολούνται αφενός με τον σχεδιασμό, όπως το Youth Makerspace Larnaka, όσο και με τη βιώσιμη ανάπτυξη και το περιβάλλον, όπως το Cyprus Marine and Maritime Institute (CMMI), η Λάρνακα 2030, με αφετηρία το πρώτο Larnaka BioDesign Festival, έχει ως στόχο να καταστήσει την πόλη σημείο αναφοράς στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου στο χώρο του βιοσχεδιασμού και της αειφορίας. 

Το Larnaka BioDesign Festival περιλαμβάνει τρία πολύ σημαντικά σκέλη: 

1. Tο κτίσιμο ενός περιπτέρου από μυκήλιο (ιστοί μανιταριών) στην πλατεία Ζουχουρί. Το περίπτερο θα λειτουργήσει ως σύμβολο καινοτομίας και βιωσιμότητας, καθώς και ως ένα αυτόνομο έργο τέχνης-σημείο αναφοράς για το φεστιβάλ. Το περίπτερο θα κατασκευαστεί ειδικά για το Larnaka BioDesign Festival από τον Ολλανδό αρχιτέκτονα Stijn Dries και τη βιοεπιστήμονα Ivana Mik, στα δομικά πρότυπα του προϊστορικού οικισμού της Χοιροκοιτίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο περίπτερο από μυκήλιο παγκοσμίως κατασκευάστηκε το 2014, ως ανάθεση του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης (ΜΟΜΑ). Να πούμε πληροφοριακά ότι το μυκήλιο είναι ένα δίκτυο μυκητιακών νημάτων που αναπτύσσεται κυρίως κάτω από το έδαφος. Το γεγονός ότι μπορεί και αναπτύσσεται σε τρισδιάστατη δομή το καθιστά ελκυστικό υλικό για τους σχεδιαστές και τους αρχιτέκτονες. 

2. Διοργάνωση μιας έκθεσης, υπό τον τίτλο «ΒιοΓλυπτική – Συν-δημιουργώντας το Μέλλον» («BioSculpt: Co-Creating the Future»), με έργα εφτά διεθνώς αναγνωρισμένων σχεδιαστών και καλλιτεχνών στον τομέα του biodesign που κάνουν πράξη τη διαδικασία της συν-δημιουργίας (co-creation) με το φυσικό περιβάλλον. Οι καλλιτέχνες με καινοτόμο σχεδιασμό και τα ρηξικέλευθα έμβια υλικά που χρησιμοποιούν, μας καλούν να προβληματιστούμε για τη βιωσιμότητα του πλανήτη και να αρχίσουμε να δείχνουμε τη δέουσα φροντίδα στα ευαίσθητα οικοσυστήματά του. Οι συμμετέχοντες είναι οι εξής: Diana Scherer, Julia Lohman (Γερμανία), Aleksey Manukyan, Shushanik Droshakiryan (Αρμενία), Marjan Van Aubel (Ηνωμένο Βασίλειο), Shahar Livne (Ισραήλ), Ελίνα Χατζηνικόλα (Κύπρος). 

 

Η έκθεση με διάρκεια από τις 27/10 μέχρι τις 05/11, θα λάβει χώρα στον εκθεσιακό χώρο της Λάρνακα 2030 στην Πλατεία Ζουχουρί, οι ώρες λειτουργίας είναι 12:00 έως τις 20:00 τις καθημερινές και 10:00-20:00 τα Σαββατοκύριακα.

3. Mια διάλεξη την Τρίτη 31 Οκτωβρίου από έναν εμπειρογνώμονα του BioDesign, τον William Myers, ο οποίος θα μιλήσει για τη σύζευξη του σχεδιασμού, της τεχνολογίας και της βιολογίας. Η διάλεξη θα γίνει στο Living Room: Larnaka Biennale, στην Πλατεία Αγίου Λαζάρου. Έχουν παράλληλα διοργανωθεί και δύο διαδραστικά εργαστήρια βιοσχεδιασμού και βιώσιμης χρήσης υλικών:

«Living Textiles: Co-Creating with Seaweed»

Αρχεία Λάρνακας-Φοίβος Σταυρίδης, 29 Οκτωβρίου 12:00 - 17:00, 1η Νοεμβρίου 16:00 - 19:00 και 3 Νοεμβρίου 16:00 - 19:00. Ένα τριήμερο εργαστήριο που επικεντρώνεται στη χρήση των φυκιών ως βιολογικών δομικών υλικών (βιοϋλικών). Το εργαστήριο επαναπροσδιορίζει τη σχέση μας με τη φύση και τον τρόπο χρήσης υλικών για τις καθημερινές μας ανάγκες. 

«Hidden Colors: Co-Creating with Flowers and Plants»

Youth Makerspace Larnaka 30 Οκτωβρίου 16:00 - 19:00  και 1η Νοεμβρίου 16:00 - 19:00. Το εργαστήριο θα γίνει από την Yulia Pitie, μια Ισραηλινή καλλιτέχνιδα που εστιάζει στη μελέτη των φυσικών χρωστικών ουσιών. Στο εργαστήριο που περιορίζεται σε 12 μόνο συμμετέχοντες, θα διερευνηθούν οι πλούσιες παραδόσεις των φυσικών χρωμάτων και η βαθιά τους σύνδεση με την ανθρώπινη ιστορία. 

Το Larnaka BioDesign Festival επιμελείται η Yev Kravt και επιχορηγείται από το πρόγραμμα «Κύπρια» του Υφυπουργείου Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η συμμετοχή στις δράσεις του φεστιβάλ είναι δωρεάν. 

Περισσότερες πληροφορίες: [email protected]

WIP Festival: Η Λευκωσία υποδέχεται το μεγαλύτερο Arts & Technology Festival! - 30 Οκτωβρίου και 1-3 Νοεμβρίου  πλατεία Λέλλου Δημητριάδη, μπροστά από την Παλαιά Αγορά

Το WIP Festival επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με ένα γεμάτο διαδραστικό πρόγραμμα, δίνοντας νέα πνοή στο κέντρο της εντός των τειχών Λευκωσίας,30 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου. Αν θέλεις να εξερευνήσεις τον τρόπο με τον οποίο η Τέχνη και η Τεχνολογία συμπράττουν και αλληλεπιδρούν, τότε αυτό το Φεστιβάλ δεν πρέπει να το χάσεις!

Το Φεστιβάλ ξεκίνησε με ένα μεγάλο Opening Party, στις 20 Οκτωβρίου, στην καρδιά της εντός των τειχών Λευκωσία, στην πλατεία Λέλλου Δημητριάδη (Παλαιά Αγορά), με ζωντανή μουσική από τρία συγκροτήματα, back-to-back DJ sets, ζωντανές διαδραστικές προβολές στον εξωτερικό χώρο και περόφρμανς από διεθνείς καλλιτέχνες! Την ίδια ώρα η Έκθεση του Φεστιβάλ θα ανοίξει τις πόρτες της καλώντας το κοινό, να εξερευνήσει την περιοχή της εντός των τειχών πόλης.

Από τις 6 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα, η πλατεία Λέλλου Δημητριάδη, μπροστά από την Παλαιά Αγορά, θα μετατραπεί σε ένα ζωντανό σημείο συνάντησης, αλληλεπίδρασης, ψυχαγωγίας και εξερεύνησης, καθώς οι επικέπτες μπορούν να επισκεφθούν τους έξι χώρους στους οποίους θα εκτίθενται πάνω από 50 έργα τέχνης που έχουν επιλεχθεί από κάθε γωνιά του πλανήτη και την Κύπρο. Ταυτόχρονα, η περιοχή θα μετατραπεί σε μία ζωντανή γιορτή με μουσική από δύο DJ sets (Alejjos & Plasmatik) και εμφάνιση τριών συγκροτημάτων (Rumba Attack, x.ypno, Mental Soup).

Στοχεύοντας στη μετατροπή της παλιάς πόλης σε ένα ζωντανό σημείο συνάντησης και αλληλεπίδρασης, το WIP Festival καλεί και υποστηρίζει τους γείτονες της περιοχής, οι οποίοι θα αναλάβουν να συμπληρώσουν γαστρονομικά το πάρτυ: το καφενείο Πρόζακ έρχεται με τα μοναδικά του κοκτέιλ, το Καφενείο 7 Κλειδιά με μπύρες και κρασί, ενώ το φαγητό αναλαμβάνει το Omni Honest Food και τα γλυκά το Crepaland! 

 

Μην χάσετε αυτό το μοναδικό και πρωτοποριακό γεγονός, όπου το κέντρο της παλιάς πόλης θα μετατραπεί σε μια γιορτή τέχνης, επιστήμης και τεχνολογίας και θα ζήσετε μία εμπειρία μεταξύ φυσικού και ψηφιακού κόσμου! 

 

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας και στα social media:

Ιστοσελίδα: https://2023wip.cyens.org.cy/ 

Instagram: https://www.instagram.com/wipfestival/ 

Ετοιμάσου για το πιο... καυτό φεστιβάλ της Κύπρου! -  4 Νοεμβρίου. Κοινότητα Σιας, επαρχία Λευκωσίας

Για άλλη μία χρονιά, πραγματοποιείται στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο χωριό Σια της επαρχίας Λεμεσού ένα φεστιβάλ που προωθεί ένα συγκεκριμένο, όχι και τόσο κυπριακό προϊόν που όμως έχει φανατικούς οπαδούς στο νησί μας.

Πρόκειται για το... καυτό φεστιβάλ Sia Chilli Fest που δεν υπάρχει κάποιο άλλο παροόμοιό του στην χώρα μας και διοργανώνεται ένεκα της αγάπης και του πάθους των δημιουργών του για το καυτό chilli και τα παράγωγά του. 

 

 

Το φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί φέτος το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στο χωριό Σια είναι φυσικά αφιερωμένο στο chilli και στις διάφορες ποικιλίες του που καλλιεργούν οι διοργανωτές. Εκεί, θα γνωρίσετε τις καυτερές σάλτσες που παράγουν, θα απολαύσετε craft μπίρες, κοκτέιλ και νόστιμο μπάρμπεκιου. 

 

Highlight του φεστιβάλ είναι ο ιδιαίτερος και διασκεδαστικός διαγωνισμός που θα πραγματοποιηθεί εκεί. Πρόκειται για ένα διαγωνισμό για τολμηρούς, που αγαπούν φυσικά το chilli και... αντέχουν την κάψα του. Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να γευτούν καυτερά chilli και να αποδείξουν πόσο ανθεκτικοί είναι σε αυτά! 

 

 

Το φεστιβάλ εμπλουτίζεται φυσικά και με μουσικές! 

Info

Σάββατο 4 Νοεμβρίου. Κοινότητα Σιας, επαρχία Λευκωσίας, 10:30-16:30. 

Παιδικό street party στη Λευκωσία - 4 Νοεμβρίου 

-

 'Ενα μαγικό σόου για να σας εντυπωσιάσει και να σας διασκεδάσει 10:30 - 11:30. Θα υπάρχει ζωγραφική, μπαλόνια, κλόουν, φουσκωτά, νόστιμο φαγητό, Micky mouse Μασκότ και πολλές εκπλήξεις στο πρόγραμμα!

Διοργάνωση από την εκπληκτική ομάδα του KIDS FESTIVE

Πεινασμένοι; Απολαύστε λιχουδιές από το STREET FOOD YARD

 Με την υποστήριξη του Δήμου Λευκωσίας

Σημειώστε την ημερομηνία και φέρτε τα παιδιά σας για μια μέρα γεμάτη γέλιο, παιχνίδια και αξέχαστες στιγμές! Μην το χάσετε!

Ημερομηνία: Σάββατο, 4 Νοεμβρίου

 Ώρα: 10 π.μ. - 7 μ.μ.  Τοποθεσία: Πλατεία Σπυριδάκι (Κτίριο 360) / Λεωφόρος Μακαρίου, Λευκωσία

1ο Φεστιβάλ Παραγεμωστού στην Ορούντα - 5 Νοεμβρίου

m

Το Κέντρο Νεότητος Ορούντας θεσπίζει το 1ο Φεστιβάλ Παραγεμωστού και Παραδοσιακών Γεύσεων Ορούντας και μας προσκαλεί στο χωριό την Κυριακή 5 Νοεμβρίου από τις 11.30-16.30. Στο φεστιβάλ θα δούμε πως να φτιάξουμε το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό , θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε δωρεάν παραδοσιακά προϊόντα και εδέσματα, τραχανά, ζιβανία, κρασί και πολλά άλλα. Προπώληση εισιτηρίων 99760907, 99085043).

Γιορτή της Ζιβανίας στην όμορφη Άλωνα -  5 Νοεμβρίου στην πλατεία του χωριού

Η ζιβανία, το παραδοσιακό απόσταγμα της Κύπρου έχει την τιμητική του στα μέσα του φθινοπώρου αρχές του χειμώνα αφού παράγεται από τα το υπόλειμμα σταφυλιών που πιέστηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας οινοποίησης (συμπεριλαμβανομένων των μίσχων και των σπόρων) που αναμίχθηκε με τα υψηλής ποιότητας ξηρά κρασιά που παρήχθησαν από τις τοπικές ποικιλίες σταφυλιών της Κύπρου.

Το ορεινό και γραφικό χωριό της Άλωνας θα πραγματοποιήσει και φέτος την ξεχωριστή Γιορτή της Ζιβανίας όπου θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ζωντανά την απόσταξή της και φυσικά να την δοκιμάσουμε. 

Η φετινή Γιορτή της Ζιβανίας στο γραφικό χωριό της Άλωνας θα λάβει χώρα την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 10:30-15:30, στην όμορφη πλατεία του χωριού, με τη διοργάνωση να τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Πέτρου Ξενοφώντος, που θα κυρήξει και την έναρξη και θα χαιρετίσει τη φετινή 12η διοργάνωση της Γιορτής.

Φεστιβάλ Ζιβανίας στο Πελένδρι - 12 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Πελενδρίου

 

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα η κοινότητα της Πιτσιλιάς τιμά το εθνικό απόσταγμα της Κύπρου. Το όμορφο Πελένδρι της επαρχίας Λεμεσού γιορτάζει και ετοιμάζεται πυρετωδώς για την μεγάλη, διήμερη γιορτή της ζιβανίας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 στις 11:00 και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 10:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πελενδρίου και περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα.

Η ζιβανία, το παραδοσιακό απόσταγμα της Κύπρου έχει την τιμητική του στα μέσα του φθινοπώρου αρχές του χειμώνα αφού παράγεται από τα το υπόλειμμα σταφυλιών που πιέστηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας οινοποίησης (συμπεριλαμβανομένων των μίσχων και των σπόρων) που αναμίχθηκε με τα υψηλής ποιότητας ξηρά κρασιά που παρήχθησαν από τις τοπικές ποικιλίες σταφυλιών της Κύπρου.

Το πρόγραμμα φέτος περιλαμβάνει φυσικά παραδοσιακούς χορούς και μουσική, παζαράκι παραδοσιακών προϊόντων, αναβίωση του τρύγου, πάτημα σταφυλιών και ξεναγήσεις στις αρχαίες εκκλησίες του χωριού.  

Το Κοιλάνι μας προσκαλεί το Νοέμβριο στα Πιθοίγια - 12 Νοεμβρίου

 

Στα Πιθοίγια που γίνονται κάθε Νοέμβριο στο Κοιλάνι προσφέρεται άφθονο κρασί στους καλεσμένους για να δοκιμάσουν την καινούργια σοδειά. Το τραγούδι και ο χορός συνοδεύουν το γλέντι.

H γιορτή των Πιθοιγίων είναι ένα πανάρχαιο Ελληνικό έθιμο που είχε σαν σκοπό την εξύμνηση των Θεών της γης και των γεννημάτων που προσέφερε στους ανθρώπους της.Τα Πιθοίγια γιορτάζονταν την πρώτην ημέρα του μηνός Ανθεστηρίωνα και ήταν συνδεδεμένα με τα ανθεστήρια. Κατά την γιορτή των αρχαίων Ελληνικών Πιθοιγίων άνοιγαν το πιθάρι με το κρασί και έπιναν, χόρευαν, τραγουδούσαν και το άρμα του Θεού Διονύσου περνούσε μέσα από την γιορτή.

Στα σημερινά Πιθοίγια που γίνονται τον Νοέμβριο στο Κοιλάνι Λεμεσού, γιορτάζεται πάλι το άνοιγμα του πυθαριού και προσφέρεται κρασί καθώς και παλουζές (μουσταλευριά) που παράγεται από το σταφύλι. Η γιορτή συνεχίζεται με γλέντι χορό και τραγούδι.

Φέτος, τα Πιθοίγια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στο γραφικό Κοιλάνι όπου θα ζήσουμε από κοντά το παραδοσιακό "άννοιμαν του Πιθαρκού". 

 

 

To Limassol Book Fair επιστρέφει για ένα τριήμερο αφιερωμένο στα βιβλία - 17 και 18 Νοεμβρίου στους Χαρουπόμυλους Λανίτη 

Η μεγάλη έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 17-19 Νοεμβρίου 2023 στους Χαρουπόμυλους Λανίτη δίπλα από τον περίβολο του μεσαιωνικού κάστρου της πόλης και το ευρύ κοινό θα έχει πρόσβαση στον κεντρικό χώρο της έκθεσης.

Το φεστιβάλ απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου, εκδότες, βιβλιοπωλεία, δήμους, πολιτιστικούς φορείς και ιδρύματα, συγγραφείς, καλλιτέχνες, παιδιά, ενήλικες, γονείς και όλους τους λάτρεις του βιβλίου.

19ο Boyz Stuff Show - 18 Νοεμβρίου Διεθνής Κρατική Έκθεση

.

Στους ρυθμούς του 19ου Boyz Stuff Show μπαίνει η ομάδα της STS Events για το πιο σοβαρό και μαζικό event που γίνεται στους χώρους της κρατικής έκθεσης στη Λευκωσία!

Ενα event το οποίο έχει πλέον γίνει θεσμός, όντας εδώ και 19 χρόνια το σημαντικότερο αυτοκινητιστικό γεγονός που γίνεται στη Κύπρο, με χιλιάδες επισκέπτες από Κύπρο και Ελλάδα.

Φέτος όπως και κάθε χρονιά θα δούμε κορυφαίες εταιρείες του χώρου της βελτίωσης, του car audio, του detailing, των εργαλείων, των εξαρτημάτων και άλλες πολλές οι οποίες θα φέρουν ηχηρές προτάσεις και λύσεις για τα αυτοκίνητα των επισκεπτών.

Μαζί με το Boyz Stuff Show 2023 διοργανώνεται και το 4ο Moto Expo στο οποίο συμμετέχουν εισαγωγείς νέων μοντέλων μοτοσυκλετών, εισαγωγείς εξαρτημάτων και άλλων υπηρεσιών. Παράλληλα η 14η έκθεση Κλασικού αυτοκινήτου με την συμμετοχή δεκάδων σπάνιων και μοναδικών εκθεμάτων τα οποία θα σας ενθουσιάσουν!

Το Boyz Stuff Show θα γίνει το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Νοεμβρίου στους χώρους της κρατικής έκθεσης στη Λευκωσία.

Για κρατήσεις και πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο τηλέφωνο 22460580 ή στείλτε μήνυμα στις σελίδες του Facebook/Instagram, STS Events και Boyz Stuff Show.

Ολοκληρωμένη εικόνα της έκθεσης μας μπορείτε να βρείτε και στην σελίδα www.boyzstuffshow.com

Ημερομηνίες και ώρες λειτουργίας: Σάββατο και Κυριακή 18 & 19 Νοεμβρίου, από τις 10πμ μέχρι τις 10μμ. Χώρος: Κρατική Έκθεση-Λευκωσία, Halls 6, 5, 7, 4, 3, A & B

Πληροφορίες: Τ. 22460580 Email: [email protected]

 

Φωτο: Νόγκα Κασπή

 

Loader