Έχουμε τις ημερομηνίες για τη Γιορτή του Κρασιού 2024

Έχουμε τις ημερομηνίες για τη Γιορτή του Κρασιού 2024

Η δημοφιλέστερη γιορτή της Κύπρου επιστρέφει

Ο Δήμος Λεμεσού ανακοίνωσε τις ημερομηνίες για τη φετινή Γιορτή του Κρασιού, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου 2024 στον Δημόσιο Κήπο Λεμεσού. Οι εκδηλώσεις αναμένεται να προσελκύσουν πλήθος επισκεπτών και να αναδείξουν την πλούσια παράδοση της περιοχής.

Η Γιορτή του Κρασιού, μια από τις σημαντικότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις της Λεμεσού, φέρνει κοντά δεκάδες εκθέτες τοπικών κρασιών, προσφέροντας μια ποικιλία από γεύσεις και αρώματα στους επισκέπτες. Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μουσικές, θεατρικές και λαογραφικές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα σε διάφορα σημεία της πόλης.

Ο Δήμος Λεμεσού καλεί καλλιτέχνες, πολιτιστικά σύνολα και λαογραφικούς ομίλους να υποβάλουν τις προτάσεις τους για συμμετοχή στις εκδηλώσεις. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν αποδεδειγμένη εμπειρία στη διοργάνωση εκδηλώσεων και να έχουν διευθετήσει όλες τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.

Οι προτάσεις μπορούν να περιλαμβάνουν:

  • Συναυλίες και μουσικά σχήματα στο Δημοτικό Κηποθέατρο "Μάριος Τόκας".
  • Συναυλίες με μικρά μουσικά σχήματα μπροστά από τον Βρακά.
  • Μικρά μουσικά σχήματα στα εστιατόρια της περιοχής.

Οι προσφοροδότες πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία νόμιμης εκπροσώπησης ή συμφωνιών με τα καλλιτεχνικά σχήματα που προτείνουν. Οι προτάσεις θα πρέπει να εστιάζουν στο καλλιτεχνικό κομμάτι, ενώ την τεχνική υποδομή θα αναλάβει ο Δήμος.

Η προθεσμία υποβολής προτάσεων είναι η Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024 στις 12:00 το μεσημέρι. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την λειτουργό των Πολιτιστικών Υπηρεσιών, κα. Σκεύη Αντωνιάδου, στο τηλέφωνο 25 745919 ή στο email [email protected].

Ο Δήμος Λεμεσού διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει οποιαδήποτε εκδήλωση χωρίς υποχρέωση αποδοχής της χαμηλότερης ή οποιασδήποτε προσφοράς. Οι πληρωμές θα πραγματοποιούνται από 1 έως 3 μήνες μετά το πέρας των εκδηλώσεων.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την πλούσια παράδοση του κρασιού στη Λεμεσό, σε μια εκδήλωση γεμάτη γεύσεις, μουσική και πολιτισμό!

Loader