Ένα φεστιβάλ για τους φίλους της craft μπίρας έρχεται με 50 διαφορετικές γεύσεις από όλο τον κόσμο

Ένα φεστιβάλ για τους φίλους της craft μπίρας έρχεται με 50 διαφορετικές γεύσεις από όλο τον κόσμο

Μία γιορτή για τους... ψαγμένους του είδους

Αν είσαι από εκείνους που αγαπούν την μπίρα και μάλιστα την craft μπίρα αυτή η γιορτή που θα στηθεί στη Λεμεσό σε ενδιαφέρει πολύ.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Beer Guru στη Λεμεσό διοργανώνει το Craft Beer Festival και μας βάζει στον υπέροχο και ψαγμένο κόσμο της craft μπίρας. 

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Μαρτίου, ημερομηνία καθόλου τυχαία αφού αποτελεί την μέρα γιορτής του Αγίου Πατρίκιου κατά την οποία γιορτάζεται το γνωστό  St. Patrick’s Day που είναι ταυτόσημο με την κατανάλωση άφθονης μπίρας. Έτσι οι διοργανωτές επέλεξαν την μέρα αυτή για να διοργανώσουν το  Craft Beer Festival. 

Κατά την διάρκεια του 2ου Beer Guru Craft Beer Fest, 50 διαφορετικές craft μπύρες (17.00-23.00) θα είναι διαθέσιμες για να τις δοκιμάσουμε ενώ παράλληλα θα έχουμε την δυναντότητα να απολαύσουμε street food, να ακούσουμε ζωντανή ροκ μουσική από τη μπάντα Private Garden (19.00-22.00) και να χορέψουμε με RnB και House μουσικές από τον DJ George Sofianos (22.00-01.00).

Τα μικροζυθοποιεία που θα λάβουν μέρος στο φεστιβάλ με τις μπίρες τους είναι το Rabbit Hop, Radical Way, Humor, Octopus, Brew Inc και Septem.

Ετοιμάσου λοιπόν για μία πολύ ξεχωριστή βραδιά με άφθονη μπίρα, φαγητό και μουσική. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BeerGuru (@beer.guru)

Loader