Έρχεται το Φεστιβάλ Γέλιου στο Σκαλί Αγλαντζιάς

Έρχεται το Φεστιβάλ Γέλιου στο Σκαλί Αγλαντζιάς

Ετοιμαστείτε για ένα διήμερο γεμάτο δραστηριότητες, παραστάσεις και.. πολύ γέλιο!

Το Φεστιβάλ Γέλιου, θα διοργανωθεί στις 25 και 26 Μαΐου με στόχο να φέρει το χαμόγελο στα πρόσωπα κάθε επισκέπτη, με stand-up comedies, open talks με κωμικούς, live podcast, show offs και άλλα happenings. Ο χώρος θα γεμίσει από γέλιο και θετική ενέργεια.

Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν κορυφαίοι καλλιτέχνες όπως ο Μιχάλης Σοφοκλέους, ο Κώστας Πρίγκηπας, ο Κωνσταντίνος Ψυλλίδης,ο Γιώργος Κυριάκου, ο Ζαχαρίας Ζαννέττου και πολλοί άλλοι, ενώ στo live podcast (Stantar Kkomety podcast) θα φιλοξενηθεί ο Λούης Πατσαλίδης.

Μην χάσετε την ευκαιρία να συναντήσετε ακόμα και τον Μίκυ Μάους, που θα έρθει για πρώτη φορά στην Κύπρο! Θα βρίσκεται την Κυριακή, 26 Μαΐου στο Φεστιβάλ Γέλιου για να ζωγραφίσει στους μικρούς μας φίλους χαμόγελα!

Στο χώρο θα βρείτε παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, χειροποίητες δημιουργίες, διαφημιστικούς πάγκους, street food και ποτά.

Το Φεστιβάλ Γέλιου διοργανώνεται από την εταιρεία Createvents, είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Αγλαντζιάς και υπεύθυνη για το καλλιτεχνικό μέρος του Φεστιβάλ είναι η Co.media. Υποστηρίζει η Stantar Kkomety.

Η Γενική είσοδος στο Φεστιβάλ είναι Δωρεάν

Εισητήρια απο την Soldout Tickets μόνο για τις παραστάσεις.

Σάββατο και Κυριακή, 25 και 26 Μαΐου 2024, 13:00 - 24:00, Σκαλί Αγλαντζιάς

Φεστιβάλ Γέλιου

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας

Loader