Δείξε μας πόσο δημιουργικός είσαι και βοήθησε τους συνανθρώπους σου

Δείξε μας πόσο δημιουργικός είσαι και βοήθησε τους συνανθρώπους σου

Χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Οργανισμού Νεολαίας για αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την πανδημία

Οι δράσεις που θα προτείνεις μπορούν να αφορούν τους τομείς της υγείας, της παιδείας, του πολιτισμού και της κοινωνικής ευημερίας ή οποιοδήποτε άλλο τομέα πιστεύεις εσύ ότι χρειάζεται στήριξη, ενώ για την υλοποίησή τους θα λάβεις μέχρι €5.000 από το πρόγραμμα «ReCOVer20»

Μετά από τόσο καιρό στο σπίτι, σίγουρα έχουμε αφήσει το μυαλό μας ελεύθερο να δημιουργήσει ξεδιπλώνοντας διάφορα από τα ταλέντα μας. Δεν ήταν όμως τόσο απλό για όλους, αφού για ορισμένους συνανθρώπους μας τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα. Η καθημερινότητά τους άλλαξε εντελώς, με αποτέλεσμα να επηρεαστούν αρνητικά χωρίς να μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση μέχρι και σήμερα.

gsgsgsgs

Πώς μπορείς να βοηθήσεις;

Αν είσαι από αυτούς που αφήνουν τη σκέψη τους ελεύθερη, έχουν καινοτόμες και πρωτότυπες ιδέες, τότε μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στο νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Οργανισμού Νεολαίας «ReCOVer20», στηρίζοντας έμπρακτα συνανθρώπους σου που το έχουν ανάγκη.

Μάθε τα πάντα για το πρόγραμμα «ReCOVer20»

Το πρόγραμμα «ReCOVer20» σου δίνει την ευκαιρία να σχεδιάσεις και να υλοποιήσεις δράσεις, οι οποίες θα αναδεικνύουν το αίσθημα της αλληλεγγύης και της έμπρακτης στήριξης σε άτομα, ομάδες ατόμων και κοινότητες που έχουν επηρεαστεί από την κρίση της πανδημίας. 

Με τις δικές σου πρωτότυπες ιδέες, θα δείξεις τι σημαίνει για σένα καινοτομία μέσα από τη χρήση καινούργιων εργαλείων, πρακτικών και προσεγγίσεων που πιστεύεις ότι μπορούν να βοηθήσουν μια συγκεκριμένη ομάδα ατόμων. Έτσι, με τον τρόπο αυτό θα συμβάλεις κι εσύ στον αγώνα για πρόληψη, ενημέρωση και αντιμετώπιση ψυχοκοινωνικών και άλλων προβλημάτων που προέκυψαν μέσα από την πανδημία.

Οι δράσεις που θα προτείνεις μπορούν να αφορούν τους τομείς της υγείας, της παιδείας, του πολιτισμού και της κοινωνικής ευημερίας ή οποιοδήποτε άλλο τομέα πιστεύεις εσύ ότι χρειάζεται στήριξη, ενώ για την υλοποίησή τους θα λάβεις μέχρι €5.000 από το πρόγραμμα «ReCOVer20».

fafafaf

Δήλωσε συμμετοχή 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους ή ομάδες νέων μέχρι 35 ετών και μπορείς να υποβάλεις αίτηση ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο που θα βρεις στην ιστοσελίδα www.onek.org.cy.

Τα εγκεκριμένα σχέδια θα υλοποιηθούν από την 1η Ιουλίου 2020 μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2020 και αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι 12/06/2020 για δράσεις που θα υλοποιηθούν μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου 2020 και μέχρι 09/09/2020 για δράσεις που θα υλοποιηθούν μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου 2020. 

hdhdhd

Μάθε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν ερωτήματα, μπορείς να καλέσεις στα τηλέφωνα 22402617 / 25443079 ή να αποστείλεις μήνυμα στην ηλ. διεύθυνση [email protected].

Loader