Φυλακισμένοι συμμετείχαν σε δεντροφύτευση στα Λατσιά

Φυλακισμένοι συμμετείχαν σε δεντροφύτευση στα Λατσιά

Το Τμήμα Φυλάκων μαζί με το προσωπικό και τους κρατούμενους συμμετέχει σε παρόμοιες εκδηλώσεις

Ανακοίνωση από το Τμήμα Φυλακών

Στο πλαίσιο της πολιτικής της Διεύθυνσης του Τμήματος Φυλακών για καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης, την προστασία και σεβασμό του περιβάλλοντος, η Διεύθυνση του Τμήματος σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργο Περδίκη και τον Δήμαρχο Λατσιών κ. Χρίστο Πιτταρά, συμμετείχαν στις 4.2.2020, μαζί με κρατουμένους και μέλη του προσωπικού, σε δενδροφυτεύσεις σε περιοχές του Δήμου Λατσιών.

φσγσγσγσγ

Το Τμήμα Φυλάκων μαζί με το προσωπικό και τους κρατούμενους συμμετέχει σε παρόμοιες εκδηλώσεις, προγράμματα, δράσεις και δραστηριότητες όπως στο Let’s Do it - καθαρίζοντας την πρωτεύουσα και το πρόγραμμα ανακύκλωσης που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια στο Τμήμα Φυλακών ως Green Office, δημιουργώντας υγιείς στάσεις και συμπεριφορές σε θέματα που αφορούν όλους μας και ειδικότερα το περιβάλλον στο οποίο ζούμε και θα πρέπει να σεβόμαστε.

Η συνεργασία του Τμήματος Φυλακών με το Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών για τις δενδροφυτεύσεις περιοχών θα επεκταθεί και σε άλλους Δήμους.

Loader