500 νέα δέντρα στο Πισσούρι: Συμβαίνει τώρα

500 νέα δέντρα στο Πισσούρι: Συμβαίνει τώρα

Στη Λευκωσία φυτεύτηκαν σχεδόν 5000 νέα δέντρα!

Συνεχίζουν δυναμικά οι δεντροφυτεύσεις

Πέντε καινούρια πάρκα και 500 νέα δέντρα στην περιοχή Πισσουρίου ανακοίνωσε σήμερα στη σελίδα της η ομάδα που δεντροφυτεύει εθελοντικά στη Λεμεσό.

Τις προάλλες, στο πλαίσιο του προγράμματος "Σχολείο Πρεσβευτής του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου" πραγματοποιήθηκε δεντροφύτευση σε λύκειο της περιοχής Κολοσσίου. Μέλη της ομάδας, εθελοντές, μαθητές αλλα και καθηγητές της σχολικής κοινότητας φύτεψαν μαζί 150 καινούργια δέντρα.

Σε μια παράλληλη εξέλιξη, η ομάδα της Λευκωσίας ψάχνει εθελοντές για την επόμενη σεζόν.

Σε πρόσφατη ανάρτηση, οι εθελοντές της Λευκωσίας έγραψαν:

Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν ενεργά και βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα η φύτευση 4652 δέντρων σε μια εξαιρετικά σύντομη περίοδο από τον Οκτώβριο 2019- Ιανουάριο 2020.

Επειδή μεγαλώνουμε γρήγορα, έχουμε φτάσει στο στάδιο της ανάγκης μιας σταθερής δομής για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο μας.Ένας από τους βασικούς παράγοντες της δομής μας θα είναι ένας αριθμός εθελοντών που είναι έτοιμοι να αφιερώσουν μέρος του ελεύθερου χρόνου τους για να βοηθήσουν στο έργο. Ο στόχος είναι να προχωρήσουμε ταχύτερα και καλύτερα προς μια θετική κοινωνική και περιβαλλοντική αλλαγή.

Σε αυτό το πρώτο στάδιο αυτής της πρόσκλησης αναζητούμε άτομα που ενδιαφέρονται για δημόσια και κοινωνική εισφορά. Eθελοντές από οποιοδήποτε περιβάλλον είναι ευπρόσδεκτοι να υποβάλουν αίτηση για αυτή τη θέση και ως αντάλλαγμα για τη πολύτιμη συμμετοχή σας προσφέρουμε πιστοποιητικό συμμετοχής στο τέλος των εκδήλωσεων ή των εργαστηρίων μας.

850 νέα δέντρα και 125 θάμνοι, σε διάστημα μόλις μερικών μηνών, φυτεύτηκαν και στην Πάφο!

 

Loader