Ανδρέας Γιόρτσιος: Παρουσιάζει το νέο του βιβλίο «ΕΝΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ»

Ανδρέας Γιόρτσιος: Παρουσιάζει το νέο του βιβλίο «ΕΝΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ»

21 συνεντεύξεις από τους σημαντικούς ανθρώπους της θεατρικής ιστορίας του τόπου

Ο Ανδρέας Γιόρτσιος στο πλαίσιο των εκπομπών του "Happy Hour" στο ΡΙΚ φιλοξένησε μία πλειάδα καλλιτεχνών για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να μιλήσουν για το θέατρο. 

Ο πολιτισμός και οι άνθρωποι που τον υπηρετούν ξέρουν ότι είναι σε ένα χώρο δύσκολο χωρίς ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον, αλλά με την πανδημία η κατάσταση επιδεινώθηκε. Τα περιοριστικά μέτρα που οδήγησαν σε απανωτές παύσεις της πολιτιστικής δραστηριότητας και η ελλιπής στήριξη της Πολιτείας έφερε σε πολύ δύσκολη θέση ανθρώπους του Πολιτισμού. Διάφορες ενέργειες και κινήσεις στήριξης αυτών των ανθρώπων έλαβαν χώρα τον τελευταίο χρόνο και η έκδοση "ΕΝΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ" σε αυτό ακριβώς στοχεύει.

Στην έκδοση αυτή επιμελήθηκε τον προφορικό λόγο σε γραπτό και αποτύπωσε στο χαρτί τις συνεντεύξεις 21 από τους σημαντικούς ανθρώπους της θεατρικής ιστορίας του τόπου.

Η παρουσίαση θα γίνει την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 στις 18:00 στο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας και εκεί θα γίνονται εισφορές για την ενίσχυση των καλλιτεχνών και οι παριστάμενοι θα πάρουν δώρο το βιβλίο ως ένδειξη ευχαριστίας για την εισφορά τους.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: To τΡΙΚ μιας (προληπτικής) εξαφάνισης

 00

 

Διάβασε περισσότερα σχετικά ΕΔΩ 

 

Loader