H αεροσυνοδός που αποκαλύπτει τα μυστικά για φθηνότερα εισιτήρια - Το βίντεο που έχει γίνει viral στο Tik Tok

H αεροσυνοδός που αποκαλύπτει τα μυστικά για φθηνότερα εισιτήρια - Το βίντεο που έχει γίνει viral στο Tik Tok

«Κλειδί» η τελευταία σειρά στο αεροπλάνο

Viral έχει γίνει ένα βίντεο στο Tik Tok στο οποίο μια αεροσυνοδός αποκαλύπτει κόλπα για φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια και δωρεάν αναβάθμιση θέσης.

Η πρώτη θέση αποτελεί απωθημένο για τους περισσότερους, ιδίως για πολύωρα ταξίδια, όμως το κόστος είναι απαγορευτικό. Κι όμως υπάρχει ένα μυστικό για να βρεθείτε στις μπροστινές θέσεις και να μην ζηλεύετε εκείνους που κάθονται αναπαυτικά στην πρώτη θέση.

Όπως αναφέρει η TikToker Cierra Mist, εάν θέλει κάποιος να βρει καλύτερες τιμές για εισιτήρια, να αναζητήσει πτήσεις την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη. «Τότε, θα είναι τα φθηνότερα εισιτήρια», σημειώνει.

Προτείνει επίσης τη χρήση λογισμικού VPN προκειμένου οι ταξιδιώτες να αποκρύψουν από τους ιστότοπους των αεροπορικών εταιρειών την τοποθεσία στην οποία βρίσκονται, καθώς μπορεί να αλλάζουν οι τιμές.

Οι αεροπορικές εταιρείες συνήθως μετακινούν τους επιβάτες για «λόγους βάρους και ισορροπίας», αναφέρει η αεροσυνοδός, επομένως ένας σίγουρος τρόπος για να εξασφαλίσετε μια δωρεάν αναβάθμιση σε πρώτη θέση είναι όταν κλείσετε το εισιτήριό σας να επιλέξετε να καθίσετε στην τελευταία σειρά του αεροπλάνου.

«Αν πρέπει να μετακινήσουμε ανθρώπους για λόγους βάρους και ισορροπίας, κατευθείαν εκεί θα πάει η αεροσυνοδός», λέει προς το τέλος του βίντεο, το οποίο συγκέντρωσε 1,4 εκατομμύρια προβολές.

Αλλά αν η επιλογή να καθίσετε στην τελευταία σειρά – με την ελπίδα ότι λάβετε δωρεάν αναβάθμιση- δεν σας ταιριάζει, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να πετύχετε τον στόχο σας.

Το να είσαι «καλός με τον υπάλληλο που βρίσκεται στην πύλη επιβίβασης», τονίζει, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εξασφαλίσει κανείς μια αναβάθμιση.

 

@cierra_mistt

travel tips and tricks i’ve learned as a flight attendant (p. 7) 💙✈️ ♬ original sound - Cierra Mistt

 

 

Πηγή 

Loader