Μάς τσάκισε αυτή η κακοκαιρία Κάρμελ (not)

Είναι να μην μας τάξουν οτιδήποτε μες αυτή τη χώρα

Μας έχουν τάξει κακοκαιρία και κακοκαιρία δεν είδαμε πατριώτες!

Μετά από το διαδικτυακό "κράξιμο" ολόκληρη μετεωρολογική υπηρεσία αναγκάστηκε να βγει να... απολογηθεί (αν ταιριάζει ο χαρακτηρισμός σε αυτή την περίπτωση). 

Οι προγνώσεις βλέπετε που είχαν γίνει σε σχέση με το πέρασμα του κύματος κακοκαιρίας "Κάρμελ" από την Κύπρο έμειναν στα... χαρτιά και προφανώς οι φωστήρες του διαδικτύου απογοητεύτηκαν γιατί άλλα περίμεναν. 

Μιλώντας στο Τρίτο, ο διευθυντής της υπηρεσίας Κλεάνθης Νικολαΐδης ανέφερε ότι η πρόγνωση δεν ήταν λανθασμένη, αλλά μπορεί να ήταν υπερεκτιμημένη. Κάτι που προφανώς... φάνηκε. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ >> Meanwhile in Cyprus 2: Ό,τι πιο WTF κυκλοφορεί στο κυπριακό ίντερνετ 

Επεσήμανε ωστόσο ότι οι προγνώσεις βασίζονται στα δεδομένα της συγκεκριμένης στιγμής, εξηγώντας ότι τελικά δεν έφτασαν ταυτόχρονα μαζί οι άνεμοι, οι βροχές και το χαλάζι.

Διερωτήθηκε επίσης ποιες θα ήταν οι συνέπειες, αν δεν εκδιδόταν ανακοίνωση και τελικά παρουσιαζόταν εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων. Οπότε, με λίγα λόγια, καλύτερα σου λέει ο άνθρωπος να τους πούμε να περιμένουν τα χειρότερα αυτούς τους κυπραίους παρά να τους έχουμε μετά πάνω στο κεφάλι μας. 

Ο περιορισμός των πολιτών στο σπίτι, πρόσθεσε ο κύριος Νικολαίδης, είχε ευεργετικό αποτέλεσμα, αφού αποφεύχθηκαν οι τροχαίες συγκρούσεις και τα ατυχήματα λόγω της κακής κατάστασης του οδικού δικτύου, των κατολισθήσεων και των εκριζώσεων δέντρων.

Να υπενθυμίσουμε ότι σήμερα, μέχρι τη μία μετά το μεσημέρι βρίσκεται σε ισχύ πορτοκαλί προειδοποίηση.