2 Βραβεία για την Opium Works στα φετινά Digital Marketing Awards!

2 Βραβεία για την Opium Works στα φετινά Digital Marketing Awards!

“More than a team. It's a team of specialists"

Τα διαφημιστικά γραφεία της Κύπρου, αλλά και αυτόνομες εταιρείες, δήλωσαν συμμετοχή και η επιτροπή -αποτελούμενη από επίλεκτους κριτές- επέλεξε και βράβευσε τις καλύτερες καμπάνιες σε διαφορετικές κατηγορίες Digital Marketing! 

 

 Η Opium Works συμμετείχε με τη σειρά της στα Digital Marketing Awards για το 2021! Η Boussias, με σταθερό αρωγό την Cablenet, διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα βραβεία, με εκλεκτούς καλεσμένους.  

Η σκληρή δουλειά της Opium Works σε συνδυασμό με την αστείρευτη δημιουργικότητά της, επιβραβεύτηκαν με ένα χρυσό και ένα χάλκινο βραβείο. 

Συγκεκριμένα, πήρε το χρυσό βραβείο για το Best Lead Generation Campaign για το project της Cablenet Lead form for Marketing Consents και το Bronze στην κατηγορία Best Social Media Strategy for Product/ Service Launch για το project του ERA Department Stores Launch Campaign.  

Διάβασε επίσης: Σταυριάνα Ναθαναήλ: Αυτή είναι η νέα Head of Opium Works που ζει και αναπνέει για αυτή την εταιρεία! 

 

 Διάβασε ακόμη: Τζένη Ζάραγκα: Η Creative Director της Opium Works μάς συστήνεται 

Τα βραβεία αυτά, δίνουν ακόμη ένα έναυσμα στην OW Digital να συνεχίζει να στηρίζει τα brands της, να προσφέρει καινοτόμες ιδέες και να παράγει εξαιρετικό περιεχόμενο, με τις ομάδες της, στο Digital Marketing, Design, Copywriting, Content Creation και Social Media, δίνοντας υπόσχεση να συνεχίσουν να εργάζονται με σκοπό την ανάπτυξη των πελατών τους. 

 

Για περισσότερα updates μπορείς να ακολουθήσεις τα Social Media της OW σε Facebook Instagram και TikTok

Loader