5 μοναδικοί προορισμοί για honeymoon ταξίδι

5 μοναδικοί προορισμοί για honeymoon ταξίδι

Τοπία βγαλμένα από παραμύθι

Για τους περισσότερους νεόνυμφους, ο μήνας του μέλιτος είναι το ταξίδι μιας ζωής. Σας δίνει τον χρόνο για να απολαύσετε ο ένας τον άλλον, αφήνοντας το άγχος πίσω σας.

 Είτε είστε ξαπλωμένοι σε μια παραλία, λάτρεις της περιπέτειας ή άνθρωποι της πόλης, υπάρχουν απίστευτα μέρη, κοντά ή μακριά, για να απολαύσετε αυτές τις προσωπικές σας στιγμές.

Ακτή Αμάλφι στην Ιταλία

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η Ακτή Αμάλφι στην Ιταλία συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή των λιστών των νεόνυμφων. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πιο κλασικό ρομαντικό σκηνικό από τους απότομους δρόμους του χωριού Ποζιτάνο, τη μαυριτανική αρχιτεκτονική, τα καταγάλανα νερά, τις πολύχρωμες ξαπλώστρες και τις ομπρέλες στις αμμώδεις παραλίες. Απολαύστε το Glamour της περιοχής, ειδικά στο πεντάστερο Le Sirenuse, όπου η φόρμουλα για μια αισθησιακή, εκλεπτυσμένη απόδραση είναι δοκιμασμένη!

Μπαλί, Ινδονησία

O μήνας του μέλιτος στο Μπαλί είναι μία σκέτη μαγεία. Το νησί της Ινδονησίας είναι ένα τέλειο μέρος για ζευγάρια. Με λίγο πιο εξωτική αίσθηση από άλλα τροπικά νησιά, το Μπαλί δεν προσφέρει μόνο παρθένες παραλίες, surfing, snorkelling και μασάζ, αλλά είναι γεμάτο με πολιτισμό, τέχνη, μουσική και θρησκευτικά μνημεία. Η φύση γιορτάζεται στο Μπαλί και αποδεικνύεται περίτρανα από τα απίστευτα καταπράσινα καταλύματα, όπως το Four Seasons Bali στο Sayan και το Mandapa, το καταφύγιο Ritz-Carlton στη ζούγκλα και το Uluwatu Surf Villas ή το Mulia Villas για παράκτια ευδαιμονία.

Μπουένος Άιρες, Αργεντινή

Αν επιλέξετε την Αργεντινή για το μήνα του μέλιτος, ετοιμαστείτε να χορέψετε το απόλυτο αισθησιακό ταγκό. Η νυχτερινή ζωή στην πρωτεύουσα είναι υπέροχη και έρχονται  άνθρωποι από όλο τον κόσμο για να απολαύσουν τον ρομαντικό αυτό χορό σήμα κατατεθέν της χώρας. Χαρείτε τη ζωντανή κουλτούρα της, την τοπική κουζίνα, τους πολύχρωμους δρόμους της. Για την διαμονή σας διαλέξτε ένα φινετσάτο μέρος, όπως το Faena Hotel Buenos Aires ή το deluxe Four Seasons Hotel.

Μαδαγασκάρη

Αυτό το υποτιμημένο αφρικανικό νησί αποτελεί έναν πραγματικά εντυπωσιακό προορισμό για τον μήνα του μέλιτος. Υπάρχουν τα πάντα, από παρατήρηση φαλαινών και ερημικές παραλίες με λευκή άμμο, μέχρι άγρια ζωή και πολυτελή καταφύγια. Το έδαφος είναι εξαιρετικά ποικίλο και περιλαμβάνει τροπικό δάσος, ανοιχτή σαβάνα, υψίπεδα και έρημο, ιδανικό για εξερεύνηση. Μία εκπληκτική διαμονή είναι στο Miavana by Time + Tide, ένα εξαιρετικά πολυτελές καταφύγιο στο Nosy Ankao, όπου μπορείτε να εξερευνήσετε τα βάθη του Ινδικού Ωκεανού με κατάδυση, να το δείτε από ψηλά με ελικόπτερο και να εντοπίσετε λεμούριους στο δάσος, διανυκτερεύοντας σε ονειρεμένα καταφύγια πέντε αστέρων με δείπνο.

Μαρόκο

Θέλετε να ζήσετε κάτι διαφορετικό από τα τετριμμένα γαμήλια ταξίδια; Αν ναι, οι απλές διακοπές στην παραλία δεν θα κάνουν. Σκεφτείτε να εξερευνήσετε ένα διαφορετικό μέρος όπως το Μαρόκο. Στο Μαρακές, μια μεσαιωνική περιτειχισμένη πόλη της εποχής των Βερβέρων, θα δειπνήσετε δοκιμάζοντας λαχταριστά πιάτα με έντονες γεύσεις, θα περιηγηθείτε στα δαιδαλώδη σουκ, πιασμένοι χέρι-χέρι, θα παρακολουθήσετε αφηγητές και μουσικούς να ερμηνεύουν και θα θαυμάσετε εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και ντιζάιν.

Μπορείτε να μείνετε σαν βασιλιάδες στο ανακτορικό ροζ Amanjena ή να πάτε λίγο πιο παραδοσιακά στην όμορφη πόλη της Φες, στο κομψό Riad Fes. Το Kasbah Tamadot είναι κατάλληλο ορμητήριο για πεζοπορία στα βουνά του Άτλαντα και η Essaouira είναι το πιο γοητευτικό παραθαλάσσιο χωριό με καμήλες στην παραλία και πολλά ελικοειδή λιθόστρωτα μονοπάτια για εξερεύνηση.

 

Πηγή

Loader