7 Χριστουγεννιάτικα δώρα εμπνευσμένα από τη... Βασιλική Οικογένεια της Αγγλίας

7 Χριστουγεννιάτικα δώρα εμπνευσμένα από τη... Βασιλική Οικογένεια της Αγγλίας

Λάβε υπόψη αυτές τις επιλογές - Θα σου κάνουν την ζωή πιο εύκολη

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και το άγχος για το τι δώρα πρέπει να πάρουμε στους αγαπημένους μας, είναι κάθε χρόνο πρόβλημα.

Πολλές φορές έχουμε κάνει δώρα σε οικογένεια, φίλους ή ακόμη και στον σύντροφος μας και ίσως να μην είναι αυτό που περίμεναν ή είχαν στο μυαλό τους, με αποτέλεσμα να απογοητευτούν. Κυρίως όταν πρόκειται για αγαπημένα μας πρόσωπα τα δώρα που θα πάρουμε πρέπει να είναι προσεγμένα. 

Αν σε αυτές τις γιορτές δεν έχεις χρόνο για να κάνεις την απαραίτητη έρευνα αγοράς για τα δώρα των αγαπημένων σου ανθρώπων, μην αγχώνεσαι. Η Βασιλική Οικογένεια της Αγγλίας εμπνέει και σου δίνει ατελείωτη έμπνευση για δώρα! 

Διάβασε Επίσης: Ίσως η πιο συγκινητική χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που έχουμε δει 

7 Χριστουγεννιάτικα δώρα εμπνευσμένα από τη Βασιλική Οικογένεια: 

Κάτι συναισθηματικό 

Η Kate Middleton όταν γέννησε τον γιο της αγόρασε ένα personalized κολιέ το οποίο συμβολίζει τους δεσμού της οικογένειάς της. Αν, λοιπόν, ψάχνεις απεγνωσμένα να βρεις δώρο για τους αγαπημένους σου, τα personalized gifts είναι πάντα μία πολύ καλή ιδέα! 

Κάτι άνετο 

Τα Χριστουγεννιάτικα δώρα είναι μία δύσκολη υπόθεση, αλλά σκέψου, ο χειμώνας θέλει χουχούλιασμα, το έχουμε πει πάρα πολλές φορές. Μπορείς, λοιπόν, να αγοράσεις κάποιο ζεστό φούτερ, μία ολόσωμη αστεία πιτζάμα ή παντόφλες ζωάκια. Ειδικά αν πρόκειται για το αγόρι σου, νομίζω πως ένα ωραίο σετάκι θα είναι ό,τι πρέπει! 

' '

Κάτι που θα τους κάνει να νιώσουν όμορφα 

Πάντα θέλεις οι κοντινοί σου άνθρωποι να νιώθουν όμορφα με τον εαυτό τους. Θέλεις να είναι στη μόδα και να τραβούν όλα τα βλέμματα πάνω τους. Μία καλή λύση, ειδικά για τις φίλες σου, είναι τα καλλυντικά, κραγιόν και βερνίκια σε nude αποχρώσεις είναι πάρα πολύ στη μόδα, κι εννοείται είναι εμπνευσμένα από τη Βασιλική Οικογένεια. 

Κάτι πρακτικό 

Το αντηλιακό είναι υπέροχο, αλλά όταν χρειάζεσαι να το βάζεις κάθε τρεις και λίγο, σου σπάει τα νεύρα. Γι’ αυτό, ακριβώς και οι Royals επιλέγουν να φορούν καπέλα σχεδόν σε όλες τους τις εμφανίσεις. Σκέψου, λοιπόν, την καθημερινότητα των κοντινών σου ανθρώπων και βρες τρόπους να τους διευκολύνεις. 

Ένα δώρο για τα κατοικίδιά τους 

Η Βασιλική Οικογένεια αγαπάει τα ζωάκια και ιδιαίτερα τους σκύλους της. Λατρεύει τα δώρα για τα κατοικίδιά της και εννοείται πως αυτό μπορεί να σου δώσει έμπνευση. Πάρε κάτι χνουδωτό, ένα παιχνίδι για σκέλους, γάτες ή κουνέλια. Να είσαι σίγουρη πως αυτό το δώρο θα τους κάνει διπλά χαρούμενους. 

' '

Κάτι που να μυρίζει ωραία 

Όσοι γνωρίζουν του Βασιλικούς λένε ότι μυρίζουν υπέροχα! Το ίδιο μπορείς να φροντίσεις κι εσύ για τους φίλους σου! Μπορείς να πάρεις ένα άρωμα, μία κρέμα σώματος, ένα σκραμπ ή ένα σετ όλων αυτών! Μπορείς να πάρεις ως δώρο και κάτι για να ομορφαίνει τον προσωπικό τους χώρο! 

Κούπες και ποτήρια 

Για να ολοκληρώσουμε με τις ιδέες για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα, οι αστείες κούπες και τα αστεία ποτήρια ποτέ δε θα είναι αρκετά! Είναι ένα διαχρονικό δώρο που όλοι το έχουμε κάνει και μας το έχουν κάνει έστω και μία φορά στης ζωή μας! Όλοι τα λατρεύουμε και να είσαι σίγουρη πως θα έχει επιτυχία! Άσε που σε βγάζει και από τον κόπο να ψάχνει να σκέφτεσαι τι πρέπει να αγοράσεις. 

' '

Πηγή

Loader