Αγγλία: Ζευγάρι επιχείρησε να παντρευτεί για τρίτη φορά και πήρε φωτιά το κέντρο δεξίωσης

Αγγλία: Ζευγάρι επιχείρησε να παντρευτεί για τρίτη φορά και πήρε φωτιά το κέντρο δεξίωσης

Διασώθηκε μόνο η γαμήλια τούρτα

Ένα ζευγάρι από την Αγγλία ακύρωσε για τρίτη φορά το γάμο του λόγω πυρκαγιάς.

O James και η Emmy αρχικα είχαν αναβάλει το γάμο του λόγω κορωνοϊού, ωστόσο αυτή τη φορά έφταιγε φωτιά που ξέσπασε στην οροφή του κέντρου δεξίωσης.

Ο γαμπρός με ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό, έγραψε: «Δεν καταφέραμε και πολύ να παντρευτούμε, ο χώρος πήρε φωτιά καθώς περίμενα να έρθουν οι καλεσμένοι».

Διάβασε Επίσης: Βραζιλία: Ο στρατός παρήγγειλε 35.000 χάπια Viagra για το προσωπικό του

Από την άλλη η νύφη η οποία ετοιμαζόταν εκείνη τη στιγμή, δήλωσε στο BBC: «Κρατούσα κυριολεκτικά το πόμολο της πόρτας στη γαμήλια σουίτα, βγαίνοντας από την πόρτα και η αδερφή μου, που ήταν κουμπάρα, έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον σύζυγό της, ο οποίος είπε ότι η στέγη πήρε φωτιά. Είπε να γυρίσουμε και να κοιτάξουμε έξω από το παράθυρο. Απλώς στεκόμουν εκεί και είχα παγώσει».  

 

 

Διάβασε Επίσης: The Crown: Μετά το τέλος της σειράς έρχεται και η συνέχεια με prequel στο Netflix 

 

Το μόνο που κατάφεραν να διαδώσουν οι πυροσβέστες, ήταν η γαμήλια τούρτα και οι φωτογραφίες. Η πυροσβέστες έφεραν την τούρτα στο ζευγάρι και ο James με χαρά έγραψε στο Twitter: «Η μέρα ήταν ένα συναισθηματικό χάος και όταν ακούσαμε τις φωτογραφίες και την τούρτα είχαν διασωθεί, και μετά είδαμε τους πυροσβέστες να περπατούν μαζί της, ήταν απλά απερίγραπτο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader