Το άγνωστο περιστατικό για τη σχέση του Harry με τους συγγενείς της μητέρας του, Diana

Το άγνωστο περιστατικό για τη σχέση του Harry με τους συγγενείς της μητέρας του, Diana

Λίγο πριν τον γάμο του με τη Meghan

Τόσο ο Harry όσο και ο αδελφός του William είχαν μία σχέση λατρείας με την μητέρα τους Diana. Ο θάνατός της άλλαξε τη ζωή τους και πέρασαν πολλά χρόνια για να γιατρέψουν την πληγή από την απώλειά της. Και τα δύο αδέλφια διατήρησαν πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια της μητέρας τους, αλλά νέες αποκαλύψεις μιλούν για την απογοήτευση που ένιωσε ο Harry από την συμπεριφορά τους. Κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα για την ρήξη με τις θείες και τον θείο του λόγω του γάμου του με την Meghan.

Όταν η Kate Middleton παντρεύτηκε τον William, ξεκίνησαν και τα πρώτα δημοσιεύματα σύγκρισης της με την Diana. Το όμοιο dress code σε κάποιες δημόσιες εμφανίσεις της, τα κοσμήματα της που φόρεσε σε αρκετά επίσημα events, αλλά και τα στοιχεία του χαρακτήρα της, συγκρίθηκαν πολλές φορές με εκείνη. Κάποιες φορές και η ίδια η πριγκίπισσα της Ουαλίας, επεδίωξε αυτή την τιμή.

Δεν ξέρουμε αν ο William θεωρεί πως η Kate έχει ομοιότητες με την προσωπικότητα της μητέρα του, αλλά τώρα μάθαμε πως ο Harry πίστευε ακράδαντα πως η Meghan είναι η νέα Diana.

Στο βιβλίο του δημοσιογράφου Tom Bower με τίτλο «Revenge, Meghan, Harry and the war between the Windsor's» (σ.σ Εκδίκηση, Ο Ηarry η Meghan και ο πόλεμος των Windsor's) το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές του χρόνου και μας υπενθυμίζει με σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Mirror, υπάρχουν λεπτομέρειες.

Σύμφωνα λοιπόν με τα γραφόμενα του δημοσιογράφου, ο Harry μόλις έκανε πρόταση γάμου στην Meghan, μετά την γνωριμία με την δική του βασιλική οικογένεια, πήγε να την γνωρίσει και στις δύο αδελφές της μητέρας του Diana, και τον αδελφό της.

Οι δύο λοιπόν κυρίες, η Lady Sarah Mc Corquodale και η βαρόνη Jane Samuel, κλήθηκαν από τον ίδιο να γνωρίσουν την μελλοντική σύζυγο και να αναγνωρίσουν τις μεγάλες ομοιότητες στον χαρακτήρα με την μητέρα του. Όμως πήρε μεγάλη απογοήτευση σύμφωνα με το βιβλίο.

Τόσο εκείνες όσο και ο θείος του, Earl Spencer, δεν αναγνώρισαν καμία ομοιότητα και κανένα κοινό. Τον συμβούλεψαν μάλιστα να είναι πολύ προσεκτικός, λέγοντάς του, πως η Meghan δύσκολα θα αφομοιωθεί στην βασιλική οικογένεια. Με λίγα λόγια, δεν είχε τα προσόντα.

Αυτό σύμφωνα με τον δημοσιογράφο έφερε μεγάλη απογοήτευση στον Harry και μία απόσταση από τους συγγενείς της Diana. Η ρήξη μαζί τους έγινε μεγαλύτερη, όσο μεγάλωσαν και τα προβλήματα μεταξύ της Meghan και της βασιλικής οικογένειας. Οι θείες και ο θείος του κράτησαν ουδέτερη στάση και ο ανιψιός τους, έχασε την υποστήριξη των συγγενών του. Δεν είχαν καμία πρόθεση να έχουν ούτε την δυσαρέσκεια του Κάρολου, ούτε και της βασίλισσας Ελισάβετ.

Όπως εξελίχθηκαν τα γεγονότα, η Meghan δεν πρόλαβε να έχει την ευκαιρία να τους δείξει ότι έκαναν λάθος στην εκτίμησή τους.

 

Πηγή

Loader