Αλλαγή σχεδίων για την τρίτη σεζόν του Bridgerton - Το ζευγάρι που θα δούμε

Αλλαγή σχεδίων για την τρίτη σεζόν του Bridgerton - Το ζευγάρι που θα δούμε

Έρχεται γεμάτη ανατροπές η τρίτη σεζόν

Σε αλλαγή σχεδίων προχωράει η παραγωγή του Bridgerton για την τρίτη σεζόν.

Η πιο δημοφιλής, αγγλόφωνη σειρά του Netflix μετά την επιτυχία της δεύτερης σεζόν ετοιμάζεται να επιστρέψει με την τρίτη αλλά και ορισμένες αλλαγές στην ιστορία αφού δε θα δούμε αυτό που περιμέναμε.

Όπως αποκαλύφθηκε πριν από μερικά 24ωρα στην τρίτη σεζόν του Bridgerton θα δούμε το love story ανάμεσα στον Colin Bridgerton (Luke Newton) και την Penelope Featheringto (Nicola Coughlan). Παρά το γεγονός ότι η σειρά είναι βασισμένη στα βιβλία της Julia Quinn και σύμφωνα με αυτά το τρίτο βιβλίο βασίζεται στην ερωτική ζωή του Benedict Bridgerton, στην τρίτη σεζόν αποφασίστηκε να δούμε την ιστορία του Colin και της Penelope. 

Η σειρά στις δύο προηγούμενες σεζόν μάς προετοίμασε για το ειδύλλιο Colin-Penelope παρά το ότι στο τέλος της δεύτερης είδαμε τον Colin να λέει ότι δε θα παντρευόταν ποτέ την Penelope. Ωστόσο, όπως καταλαβαίνουμε όλα θα ανατραπούν στην πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν ένω θα δοθούν και περισσότερες απαντήσεις για τη Lady Whistledown.

Διάβασε Επίσης: Οι Λειψοί λένε “όχι” στις ξαπλώστρες αυτό το καλοκαίρι

Ωστόσο, οι αλλαγές στην τρίτη σεζόν δεν τελειώνουν εδώ, αφού ο δημιουργός της σειράς Chris Van Dusen παραιτήθηκε από showrunner μετά τη δεύτερη σεζόν και τη θέση του ανέλαβε ο Jess Brownell.

«Το Bridgerton θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και νομίζω ότι έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Το γεγονός ότι αυτή η σειρά έχει γίνει η μεγαλύτερη αγγλόφωνη σειρά του Netflix είναι κάτι για το οποίο είμαι απίστευτα περήφανος και κάτι για το οποίο θα είμαι πάντα περήφανος. Αλλά έφτασε η ώρα να προχωρήσω και ελπίζω να δημιουργήσω ξανά αυτή τη μαγεία στο εγγύς μέλλον» δήλωσε.

Διάβασε Επίσης: Αυτές είναι οι νέες αφίξεις του Netflix για αυτή την εβδομάδα

Άλλη μία αλλαγή που θα δούμε στην τρίτη σεζόν αφορά το ρόλο της Francesca Bridgerton, την οποία υποδυόταν η Ruby Stokes. Η νεαρή ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα φιλόδοξη σειρά του Netflix, «Lockwood & Co» και έτσι τον ρόλο θα αναλάβει από δω και στο εξής η Hannah Dodd.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader