Οι Λειψοί λένε “όχι” στις ξαπλώστρες αυτό το καλοκαίρι

Οι Λειψοί λένε “όχι” στις ξαπλώστρες αυτό το καλοκαίρι

“Έχει φροντίσει η φύση για σένα”

“Όχι” στις ξαπλώστρες λέει ο δήμος Λειψών για το καλοκαίρι του 2022 προσαρμοζόμενος στα νέα δεδομένα της εποχής.

Με το σλόγκαν “έχει φροντίσει η φύση για σένα” ο δήμος παροτρύνει τους ταξιδιώτες να απολαύσουν τις ανέσεις που προσφέρει απλόχερα η φύση, υιοθετόντας ένα αυθεντικό τρόπο διακοπών με οικολογική συνείδηση χωρίς περιττές πολυτέλειες. 

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας ο δήμος καλεί τους ταξιδιώτες να αφήσουν για λίγο στην άκρη την τεχνολογία και να ζήσουν το νησί παρέα με ένα βιβλίο. Παράλληλα, όπως αναφέρει ο δήμος οι Λειψοί είναι ιδανικοί για εξερεύνηση χωρίς αυτοκίνητο και διακοπές σε «ιδιωτικά» νησάκια με φυσικές «πισίνες», αντί για πολυτελή resorts

Διάβασε Επίσης: Ουκρανός περπάτησε 225 χιλ. μαζί με τον σκύλο του για να ξεφύγει από τη Μαριούπολη

«Στους Λειψούς εφαρμόζουμε μια τακτική πρωτοποριακή σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αφαιρούμε τα περιττά και κρατάμε την ουσία. Υποστηρίζουμε έμπρακτα την αντικατάσταση των πλαστικών, την «κατάργηση» της ξαπλώστρας αλλά και την αποφυγή χρήσης του αυτοκινήτου λόγω των μικρών μας αποστάσεων. Στους Λειψούς, αισθάνεσαι πλήρης, όπως λέει και το κάλεσμα μας φέτος», δηλώνει ο δήμαρχος Λειψών, Φώτης Μάγγος. Σημειώνεται πως η πρόταση του δήμου για πραγματικές διακοπές, διανθίζεται με τα ανάλογα θεματικά βίντεο.

 

Διάβασε Επίσης: Αυτές είναι οι νέες αφίξεις του Netflix για αυτή την εβδομάδα

 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader