Amber Heard: Αδυνατεί να πληρώσει την αποζημίωση €10,4εκ στον Depp

Amber Heard: Αδυνατεί να πληρώσει την αποζημίωση €10,4εκ στον Depp

Τι είπε η δικηγόρος της

Η Amber Heard αδυνατεί να πληρώσει τα περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια που επιδίκασε το δικαστήριο ως αποζημίωση στον πρώην σύζυγό της, Johnny Depp, επειδή τον δυσφήμισε, όπως έκανε γνωστό σήμερα η δικηγόρος της, Elaine Bredehoft.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη, η Amber Heard κρίθηκε ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση στην πολύκροτη δίκη με τον Johnny Depp, που απασχόλησε ιδιαιτέρως τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης τις τελευταίες εβδομάδες. Η πρώην σύζυγος του ηθοποιού τον είχε κατηγορήσει για ενδοοικογενειακή βία γεγονός που δεν πιστοποιήθηκε από τα στοιχεία και τις καταθέσεις.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

H Elaine Bredehoft ερωτηθείσα από το τηλεοπτικό κανάλι NBC εάν η πελάτισσά της μπορεί να πληρώσει τα 10,4 εκατομμύρια της αποζημίωσης, απάντησε: «Ω, όχι, σε καμία περίπτωση». Πρόσθεσε ότι η Heard, η οποία όπως λέει «δαιμονοποιήθηκε» από τους δικηγόρους του Depp, σκοπεύει να ασκήσει έφεση στην απόφαση.

Διάβασε Επίσης: Ο Johnny Depp κέρδισε τη δίκη με την Amber Heard

Οι επτά ένορκοι, αφού συνεδρίασαν επί 13 ώρες, δικαίωσαν τον Depp σε τρία από τα σημεία της αγωγής του και του επιδίκασαν συνολικά ποσό ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων. Το δικαστήριο του Φέρφαξ μείωσε το ποσό στα 10,4 εκατομμύρια.

Ταυτόχρονα, οι ένορκοι έκριναν ότι ο 58χρονος Depp δυσφήμισε την Amber Heard, στην οποία επιδίκασαν αποζημίωση ύψους 2 εκατομμυρίων.

Διάβασε Επίσης: Όσα έρχονται στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader