Όσα έρχονται στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Όσα έρχονται στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Σειρές και ταινίες που θα μας κρατήσουν συντροφιά

Μια γεμάτη εβδομάδα σε νέες προσθήκες στο Netflix είναι αυτή που διανύουμε. Ταινίες και σειρές διάφορων ειδών θα μάς κρατήσουν συντροφιά και αμείωτο το ενδιαφέρον. Ας δούμε αναλυτικά τι μας επιφυλάσσει η αγαπημένη μας πλατφόρμα.

Σειρές 

Borgen - Power & Glory (2/6)

Η καριέρα της Υπουργού Εξωτερικών Birgitte Nyborg κινδυνεύει, όταν μια διαφωνία για το πετρέλαιο στη Γροιλανδία απειλεί να εξελιχθεί σε διεθνή κρίση.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

The Perfect Mother (3/6)

Σίγουρη για την αθωότητα της κόρης της σε μια ανθρωποκτονία, μια αφοσιωμένη μητέρα αποκαλύπτει αλήθειες που πονούν, καθώς τα όρια μεταξύ θύματος και δράστη θολώνουν.

Two Summers (3/6)

Μια παρέα δεμένων φίλων ξανασμίγει για να κάνει χλιδάτες διακοπές – δεκαετίες μετά τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ένα από τα μέλη από κάποιους από την παρέα.  

 

Διάβασε Επίσης: Φίλοι βγήκαν για χαλαρό ποτάκι και κατέληξαν στην Ίμπιζα

As the Crow Flies (3/6)

Μια παρέα νεαρών ενηλίκων πηγαίνουν σ' ένα πάρτι σε ένα απομακρυσμένο νησί, αλλά ο δήθεν παράδεισος που συναντάνε δεν είναι όπως φαίνεται. 

Διάβασε Επίσης: Η γαλλική, αστυνομική σειρά “The Perfect Mother” αξίζει μια θέση στη λίστα σου

Ταινίες 

Interceptor (03/6)

Η τελευταία αξιωματικός που έχει μείνει σε μια απομακρυσμένη βάση πυραύλων δίνει τη μάχη της ζωής της κόντρα σε τρομοκράτες που έχουν στόχο 16 πυρηνικά όπλα στις ΗΠΑ.

Hustle (08/6)

Όταν ένας τυχερός κυνηγός ταλέντων του μπασκετ βρίσκει έναν πιθανό σούπερ σταρ στην Ισπανία, θέλει να αποδείξει ότι και οι δύο έχουν ό,τι χρειάζεται για να τα καταφέρουν στο ΝΒΑ.  

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader