Φίλοι βγήκαν για χαλαρό ποτάκι και κατέληξαν στην Ίμπιζα

Φίλοι βγήκαν για χαλαρό ποτάκι και κατέληξαν στην Ίμπιζα

Απίστευτο κι όμως αληθινό…

Είναι αλήθεια ότι όταν πιείς μερικά ποτηράκια παραπάνω βλέπεις τα πράγματα πιο εύκολα και εφικτά. Αυτό συνέβη σε δύο φίλους που ενώ βγήκαν για χαλαρό ποτάκι τελικά κατέληξαν σε άλλη χώρα!

Ο λόγος για τον Dan Evans και τον Alex Stubbs που ενώ είπαν ότι θα βγουν για ένα χαλαρό ποτό και στις 23:30 θα είναι πίσω κατέληξαν από το Merthyr της Ουαλίας στην… Ίμπιζα!

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Το αρχικό πλάνο ήταν να πάνε ως τη Μαγιόρκα, αλλά δε βρήκαν εισιτήρια και έτσι απλά έγινε αλλαγή σχεδίων. Έτσι, φτάνοντας στην Ίμπιζα, το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να αγοράσουν μαγιό και να κατευθυνθούν προς τη θάλασσα. Δεν είχαν καν δωμάτιο σε ξενοδοχείο ή εισιτήριο επιστροφής, απλά αποφάσισαν να ζήσουν το τώρα και να αφήσουν τις μετάνοιες όταν θα τους έπιανε το hangover.

1

Διάβασε Επίσης: Η γαλλική, αστυνομική σειρά “The Perfect Mother” αξίζει μια θέση στη λίστα σου

Ο Dan μάς έδωσε μια γεύση από το αυθόρμητο αυτό ταξίδι μέσω TikTok και Instagram, ενώ μιλώντας στο LADbible είπε πως οι δυο τους δεν κοιμήθηκαν καθόλου για 36 ώρες, κι απλά το πήγαν σερί μέχρι την επιστροφή στα σπίτια τους.

Διάβασε Επίσης: Του απαγόρευσαν να πει τη λέξη “gay” σε ομιλία, αλλά εκείνος κατάφερε να στείλει το μήνυμα του

Ύστερα από δύο μέρες ατελείωτου party, ο Dan κι ο Alex γύρισαν στη βάση τους, και μάλιστα αρκετά έγκαιρα ώστε να προλάβουν να ρίξουν έναν ύπνο προτού πάνε στις δουλειές τους. Όπως παραδέχτηκε ο Dan «ήταν ένα σοκ για τον οργανισμό».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @danevanstm

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader