Ανοίγει τις πύλες της για το κοινό στις 20 Σεπτεμβρίου η Μαρίνα Λάρνακας

Ανοίγει τις πύλες της για το κοινό στις 20 Σεπτεμβρίου η Μαρίνα Λάρνακας

Οι χώροι εστίασης και όλα όσα θα βρίσκονται εκεί

Στις 20 Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες για τα προσωρινά έργα - χώρους εστίασης στη Μαρίνα Λάρνακας στις Φοινικούδες και ακολούθως στις 22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ένα μικρό event αφού το έργο θα παραδοθεί στο κοινό, όπως δήλωσε στην Brief ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Κition Ocean Holdings Ltd κ. Πάνος Αλεξάνδρου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Αλεξάνδρου στο Brief, η Μαρίνα θα υποδεχθεί το κοινό έτσι ώστε ο πραγματοποιηθεί ο στόχος της εταιρείας  να γνωρίσει δηλαδή ο κόσμος ότι είναι ανοικτή για όλους η Μαρίνα για τους Λαρνακείς αλλά και για πολίτες από τις υπόλοιπες πόλεις καθώς και τουρίστες.

Τι κατασκευάζεται

Βρίσκονται υπό εξέλιξη όλες οι εργασίες για την δημιουργία εστιατορίου (ψαροταβέρνας), καφετέριας, μικρού αριθμού καταστημάτων, παιχνιδότοπου, υπαίθριου σινεμά (outside cinema space) καθώς και 150 χώρων στάθμευσης και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 20 Σεπτεμβρίου.

Προσωρινά όλα τα υπό ανέγερση έργα

Όλα τα πιο πάνω έργα, σύμφωνα με τον κ. Αλεξάνδρου, είναι προσωρινά και αναμένεται σε περίπου 4 χρόνια όπου θα ολοκληρωθεί το Yaght club,να κατεδαφιστούν και οι επιχειρήσεις να μπουν στα νέα κτήρια.

Σύμφωνα με τον κ. Αλεξάνδρου το επόμενο καλοκαίρι θα υπάρχουν στον χώρο της Μαρίνας και water sports ώστε σε οι επισκέπτες να μπορούν να απολαμβάνουν στον ίδιο χώρο φαγητό, τα παιδιά να μπορούν να παίζουν στον παιχνιδότο και στα water sports και τα Σαββατοκυρίακα να βλέπει τις ταινίες στο υπαίθριο συνεμά και να μπορούν να έχουν στην διάθεση του χώρο στάθμευσης, όπως σημείωσε.

Δείτε φωτογραφία από το καφέ που θα ανοίξει στην Μαρίνα

1

Πού βρίσκεται ο χώρος

Ο χώρος βρίσκεται στην Μαρίνα Λάρνακας μπροστά από τα παλιά κτήρια, όπου μέχρι σήμερα ήταν κλειστή για το κοινό, σύμφωνα με τον κ. Αλεξάνδρου.

Το μεγάλο έργο

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Master Plan της μαρίνας Λάρνακας έχει προϋπολογισμό ύψους €1,2 δισ. και αναμένεται να δημιουργήσει 4.000 θέσεις εργασίας. Επίσης εκτιμάται ότι θα αποφέρει €120 εκατ. στο κυπριακό ΑΕΠ.

1

Διάβασε στη συνέχεια του ρεπορτάζ του Brief της φάσεις κατασκευής του έργου με όλες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ 

Loader