Άντρας έλαβε στο σπίτι του γράμματα που είχαν σταλεί πριν 75 χρόνια

Άντρας έλαβε στο σπίτι του γράμματα που είχαν σταλεί πριν 75 χρόνια

Ψάχνει τους απογόνους του κανονικού παραλήπτη

Γράμματα που έπρεπε να είχαν φτάσει στη διεύθυνση του περίπου 75 χρόνια πριν βρήκε ο Γκάρι Κάτεν.

Ο Γκάρι, που ζει στο Νιου Τζέρσεϊ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, ήθελε να τα παραδώσει στους απογόνους του κανονικού παραλήπτη, αλλά μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν κατάφερε να βρει κάποιον από εκείνους που ζούσαν στο σπίτι του τη δεκαετία του 1940. 

Διάβασε Επίσης: 7 απορίες σε μια ψυχολόγο για τις μορφές βίας εκεί έξω

Ο φάκελος που έλαβε είχε σφραγίδα με την ημερομηνία 4 Μαΐου 1945 και είχε γραμματόσημα των 2 και των 6 σεντς. Ενώ, μερικές εβδομάδες αργότερα έλαβε ακόμα ένα φάκελο της ίδιας εποχής, στο οποίο ο αποστολέας έλεγε στους συγγενείς του σχετικά με το ταξίδι που θα έκανε στην Καλιφόρνια με τη γυναίκα του.

Ο Γκάρι προσπάθησε να ανακαλύψει μέσω του ταχυδρομείου της περιοχής του ποιος έμενε στο σπίτι του κατά τη δεκαετία του 1940, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς τα δημόσια αρχεία είχαν καταστραφεί σε μια φωτιά πολλά χρόνια πριν. 

Ωστόσο, ακόμα επιθυμεί να βρει τους απογόνους των αποστολέων ή των παραληπτών των επιστολών, ώστε να τους παραδώσει τα γράμματα.

Διάβασε Επίσης: Μετά το “All of Us Are Dead” αυτές είναι οι δημοφιλέστερες ταινίες και σειρές

Όπως εξήγησε ένας εκπρόσωπος για την εθνική ταχυδρομική υπηρεσία των ΗΠΑ, πιθανότατα κάποιος αγόρασε τα γράμματα σε κάποιο μαγαζί με αντίκες ή στο διαδίκτυο και το έβαλε πάλι στο ταχυδρομικό σύστημα, κάτι που συμβαίνει πολύ συχνότερα απ’ όσο νομίζουν οι περισσότεροι.

Πηγή 

Πηγή φωτογραφίας

Loader