Άντρας ισχυρίζεται πως στην προηγούμενη του ζωή ήταν πιλότος στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο

Άντρας ισχυρίζεται πως στην προηγούμενη του ζωή ήταν πιλότος στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο

Θυμήθηκε ακόμη και την τελευταία του αποστολή

Ένας άντρας από τη Βρετανία, αναφέρει πως μετά από συνεδρία ύπνωσης του ήρθαν αναμνήσεις από την προηγούμενη του ζωή.

Ο Στιβ Μούλιγκαν θυμάται ότι ήταν φωτογράφος αεροπλάνων και πυροβολητής κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ισχυρίζεται πως μεγάλωσε στο Σίδνεϊ Σάτκλιφ και πέθανε στα 24 όταν το αεροπλάνο του έπεσε στο Δυτικό Μέτωπο κατά τη διάρκεια πολέμου.

Διάβασε Επίσης: Βρετανία: Το μηνιαίο επίδομα που θα δίνει σε όποιον φιλοξενήσει Ουκρανό πρόσφυγα

Ο άντρας είχε και στο παρελθόν αναμνήσεις, όπως για παράδειγμα έβλεπε ασπρόμαυρα όταν κοιτούσε ψηλά στον ουρανό και δε μπορούσε ποτέ να καταλάβει πραγματικά τι σήμαινε όλο αυτό.

Μιλώντας στην Daily Post, είπε: «Από την παιδική μου ηλικία, πάντα κάτι με τραβούσε στο Λαντούντνο. Ακόμη και όταν ήρθα εδώ ως παιδί, ήξερα το που να πάω. Θυμάμαι η μητέρα έμενε έκπληκτη που γνώριζα την πόλη. Όταν περπατούσαμε ήταν σαν να ζω Déjà vu - σαν να ήμουν εκεί πριν».

Διάβασε Επίσης: Μπρεντ Ρενό: Οι «Ανθρωπιστικές Ιστορίες» των ΗΠΑ και το ντοκιμαντέρ για το “Black lives matter” 

Ακόμη κάτι που θυμήθηκε, ήταν σύμφωνα με τον ίδιο την τελευταία του αποστολή, μια εναέρια αναγνωριστική πτήση πάνω από τις εχθρικές γραμμές κοντά στο Καμπραί της Γαλλίας, όπου χτυπήθηκε από εχθρικά πυρά και το αεροπλάνο του συντριβεί. «Μπορώ να θυμηθώ αυτό το συναίσθημα καθώς το αεροσκάφος κατέβαινε και ήταν πραγματικά περίεργο γιατί δεν είχα τον έλεγχο», ανέφερε.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader