Άντρας υπέστη νέκρωση πέους μετά από ένεση κοκαΐνης

Άντρας υπέστη νέκρωση πέους μετά από ένεση κοκαΐνης

Κατέληξε στα επείγοντα μετά από τρεις ημέρες έντονων πόνων

Κατά την εξέταση, οι γιατροί διαπίστωσαν πρήξιμο στο πέος, καθώς νέκρωση (νεκρό ιστό), έλκη κατά μήκος του στελέχους και άσχημη οσμή στην εκσπερμάτωση.

Οι γιατροί απέκλεισαν τη γάγγραινα, όπως και οποιεσδήποτε σεξουαλικώς μεταδιδόμενη λοίμωξη. Του χορηγήθηκαν αντιβιοτικά ενώ το νοσηλευτικό προσωπικό φρόντισε τις πληγές του. Προτάθηκε μάλιστα να κόψουν τον νεκρό ιστό στο πέος του, κάτι που ο άνδρας αρνήθηκε. Ωστόσο, μετά από 15 ημέρες στο νοσοκομείο, οι πληγές του είχαν βελτιωθεί και η μόλυνση περιορίστηκε.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, ο άνδρας ανέφερε ότι είχε μακρύ ιστορικό ενδοφλέβιας χρήσης ναρκωτικών, η οποία είχε καταστρέψει άλλα σημεία του σώματός του. Με τις επιλογές να λιγοστεύουν, στράφηκε στη ραχιαία φλέβα του πέους του. Αφού χρησιμοποίησε τη φλέβα δύο φορές, με την τρίτη ένεση ένιωσε έναν έντονο πόνο.

Σύμφωνα με την ιατρική βιβλιογραφία η χρήση αυτής της φλέβας για ενδοφλέβια χρήση ναρκωτικών σχετίζεται με τη νέκρωση του πέους. Γι′ αυτό το λόγω οι χρήστες ναρκωτικών πρέπει να ενημερώνονται για τους πιθανούς κινδύνους που ενέχονται.

Διάβασε Επίσης: Kosk: Η νέα μάσκα μύτης από τη Νότιο Κορέα για τον κορωνοϊό 

 

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader