Απ' τα δημοφιλέστερα επεισόδια της Digital η συνέντευξη με τη Miss Foxy Fox

Απ' τα δημοφιλέστερα επεισόδια της Digital η συνέντευξη με τη Miss Foxy Fox

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία για τις δύο πρώτες εβδομάδες του Μάρτη

O Κωνσταντίνος και η Miss Foxy Fox αυτοαποκαλούνται «δίδυμα αδελφάκια». Εκείνη είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση και εξαιρετικά αυθόρμητη, ενώ εκείνος, λειτουργεί περισσότερο ως η φωνή της λογικής.

Ανάμεσα στα δημοφιλέστερα επεισόδια της Digital για τις δύο πρώτες εβδομάδες του Μάρτη συμπεριλαμβάνεται η συνέντευξη της Miss Foxy Fox στη δημοσιογράφο Νίκολα Καρατζιά.

Το επεισόδιο με τη Miss Foxy συγκέντρωσε σημαντικό αριθμό από views στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κωνσταντίνος και η Miss Foxy Fox, αυτοαποκαλούνται «δίδυμα αδελφάκια». Εκείνη είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση και εξαιρετικά αυθόρμητη, ενώ εκείνος, λειτουργεί περισσότερο ως η φωνή της λογικής. 

Στην πραγματικότητα όμως, ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει «συμφιλιωθεί» από πολύ νωρίς με τη σεξουαλικότητα και τη γυναικεία του φύση, που μέσα από την ανάγκη έκφρασής της, γεννήθηκε και η Miss Foxy Fox.

Μια drag queen περσόνα που όμως δεν είναι ένας απλός ρόλος και η οποία μιλάει στην εκπομπή «Woman to Woman», για όλα όσα είδε, άκουσε, βίωσε, αντιμετώπισε, ξεπέρασε και προσπέρασε.

6576578
Miss Foxy Fox

Στο δημοφιλές επεισόδιο, η Miss Foxy Fox αναφέρεται στο bullying που βίωσε, περισσότερο σε μικρότερη ηλικία, στα ταμπού της κοινωνίας μας στην Κύπρο, σε ανθρώπους που ζουν μια «συμβατική» ζωή δημιουργώντας ακόμη και οικογένεια, που όμως ως καταπιεσμένοι που είναι στην προσπάθεια να απαρνηθούν την πραγματική τους φύση, καταλήγουν να ζουν διπλή ζωή στα κρυφά. 

Διάβασε περισσότερα και δες ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Loader