Όταν ο Κωνσταντίνος «συνάντησε» τη θηλυκή του πλευρά γεννήθηκε η Miss Foxy

Όταν ο Κωνσταντίνος «συνάντησε» τη θηλυκή του πλευρά γεννήθηκε η Miss Foxy

Μια drag queen περσόνα που βάζει το λιθαράκι της στην κατάρριψη στερεότυπων και ταμπού στην κυπριακή κοινωνία

«Εκείνη βρισκόταν πάντοτε εκεί και περίμενε να της αφεθώ. Και το έκανα.
Και τα υπόλοιπα είναι απλώς η δική της ιστορία» έγραψε πρόσφατα σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ακριβώς αυτή την ιστορία μας διηγήθηκε η Miss Foxy Fox, στην εκπομπή «Woman to Woman», σε μια συνέντευξη «Human to Human».

O Κωνσταντίνος και η Miss Foxy Fox, αυτοαποκαλούνται «δίδυμα αδελφάκια». Εκείνη είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση και εξαιρετικά αυθόρμητη, ενώ εκείνος, λειτουργεί περισσότερο ως η φωνή της λογικής. 

Στην πραγματικότητα όμως, ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει «συμφιλιωθεί» από πολύ νωρίς με τη σεξουαλικότητα και τη γυναικεία του φύση, που μέσα από την ανάγκη έκφρασής της, γεννήθηκε και η Miss Foxy Fox. Μια drag queen περσόνα που όμως δεν είναι ένας απλός ρόλος και η οποία μιλάει στην εκπομπή «Woman to Woman», για όλα όσα είδε, άκουσε, βίωσε, αντιμετώπισε, ξεπέρασε, προσπέρασε.

6576578
Miss Foxy Fox

Η Miss Foxy Fox, αναφέρεται στο bullying που βίωσε, περισσότερο σε μικρότερη ηλικία, στα ταμπού της κοινωνίας μας, σε ανθρώπους που ζουν μια «συμβατική» ζωή δημιουργώντας ακόμη και οικογένεια, που όμως ως καταπιεσμένοι που είναι στην προσπάθεια να απαρνηθούν την πραγματική τους φύση, καταλήγουν να ζουν διπλή ζωή στα κρυφά. 

Κάνει διαχωρισμούς ανάμεσα σε όρους όπως «Drag queen» και «Τρανς», εξηγώντας ανάμεσα σε άλλα, γιατί οι άνθρωποι δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μεταξύ μας, ανεξαρτήτως φύλου και σεξουαλικής προτίμησης.

Δεν διστάζει να δηλώσει πως υπάρχουν άνθρωποι που της προτείνουν συνήθως μέσω μηνυμάτων, να της προσφέρουν χρήματα για «υπηρεσίες αγοραίου έρωτα», ενώ λέει και ποια απάντηση τους δίνει.

45769809-
Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη

Μια συζήτηση στο «Woman to Woman», με χαρακτήρα Human to Human. Εξάλλου, όπως έγραψε μετά την προβολή της εκπομπής η ίδια η Miss Foxy και αυτούσια μεταφέρουμε: 

«Η Foxy καλεσμένη στην εκπομπή Woman to Woman για να πει την ιστορία μας. Όσο πόλεμο και να δέχτηκα στη ζωή μου νιώθω περηφάνια γιατί δεν συμβιβάστηκα ΠΟΤΕ. Βρήκα τη δύναμη να πιστέψω σε εμένα και να με αγαπήσω ολοκληρωτικά. Έκανα στην άκρη τα σχόλια και τις κοροϊδίες. Έβλεπα και βλέπω μόνο τους στόχους μου. Παλεύω για ένα καλύτερο αύριο τόσο για μένα όσο και για τους ανθρώπους μου. Πάντα με αγάπη, πάντα με ευγένεια, πάντα με σεβασμό, ακριβώς όπως με μεγάλωσαν οι υπέροχοι γονείς μου. Με τη Foxy δίπλα μου δεν νιώθω πλέον μόνος. Νιώθω γεμάτος. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στη ζωή μου ένιωσα ότι ήρθε για να σπάσει τις αλυσίδες που τόσο απλόχερα πέρασαν οι άλλοι στο λαιμό μου. Το να είσαι "διαφορετικός" δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θέλει γερό στομάχι. Αλλά μην φοβάσαι! Να είσαι περήφανος για τη μοναδικότητα σου! Θα ήταν βαρετό άλλωστε να ήμασταν όλοι το ίδιο. Μακάρι απλά να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να πω του μικρούλη Con που γυρνούσε σπίτι κλαμένος πολλά μεσημέρια επειδή τον έβριζαν στο σχολείο, "Κράτα γερά". Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω να αγκαλιάσω τον ενήλικα Κωνσταντίνο και να του πω να ΜΗΝ ντρέπεται που διαφέρει και να είναι περήφανος για τη θηλυκή του πλευρά. Ξέρω ότι δεν γίνεται. Παρόλα αυτά δεν έχω απολύτως καμία αμφιβολία ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο και πάντα την κατάλληλη στιγμή».

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη που προβλήθηκε στην Digital tv.

Loader