Απατεώνας παρίστανε τον πρωθυπουργό της Λετονίας και «πούλησε έρωτα» σε 51χρονη

Απατεώνας παρίστανε τον πρωθυπουργό της Λετονίας και «πούλησε έρωτα» σε 51χρονη

Της απέσπασε μεγάλο χρηματικό ποσό

Μια νεαρή και χωρισμένη γυναίκα άρχισε να μιλά με ένα άντρα εν ονόματι «Μέρφι Τάουνσεντ», μέσα από τα social media.

Ο ίδιος της παρουσίασε τον εαυτό του ως Αμερικανό στρατιώτη που ζούσε στην Συρία και χρειαζόταν άμεσα χρήματα με σκοπό να πάει να την επισκεφτεί. Οι δύο τους μιλούσαν για δύο χρόνια, μέσα σε αυτά ο άντρας της απέσπασε 43.000 λίρες από τις οικονομίες της και άλλες 37.000 λίρες που χρεώθηκε η γυναίκα σε δάνεια από την τράπεζα.

Διάβασε Επίσης: Ο “απατεώνας του Tinder” ζει ελεύθερος και δίνει τη δική του εκδοχή για την ιστορία του 

Ο 57χρονος έστελνε στην Σάρον Μπάλμερ φωτογραφίες του, στις οποίες όμως δεν ήταν αυτός αλλά ο υπουργός Άμυνας της Λετονίας, Άρτις Πάμπρικς.

Ο άντρας είχε εξαφανιστεί για ένα διάστημα και εξήγησε στην Σάρον ότι στην προσπάθεια του να φύγει από τη Συρία, τον πυροβόλησαν και μπήκε στο νοσοκομείο. Η γυναίκα άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά όταν ζήτησε από τον Μέρφι να της έστειλε το χαρτί που αποδεικνύει ότι νοσηλευτικέ. Ο ίδιος της έστειλε ένα γράμμα που είχε υπογράψει ένας παιδορθοπαιδκός χειρουργός. H Σάρον αποφάσισε να πάρει τηλέφωνο στο στρατόπεδο που υποτίθεται δούλευε ο συγκεκριμένος άντρας και ανκάλυψε πως της έλεγε ψέμματα.

Διάβασε Επίσης: Τα θύματα του απατεώνα του Tinder κάνουν έρανο για τα χρέη τους

Το Υπουργείο ΄Άμυνας της Λετονίας δήλωσε ότι έχει αναφέρει περισσότερα από 100 ψεύτικα προφίλ που χρησιμοποιούν φωτογραφίες του ΄Αρτις Πάμπρικς και ότι αντιμετωπίζει αυτήν την κατάσταση εδώ και πολύ καιρό.

 

Πηγή

 

 

Loader