Ο “απατεώνας του Tinder” ζει ελεύθερος και δίνει τη δική του εκδοχή για την ιστορία του

Ο “απατεώνας του Tinder” ζει ελεύθερος και δίνει τη δική του εκδοχή για την ιστορία του

“Το θύμα της υπόθεσης είμαι εγώ”

Ο Simon Leviev με την πολυτάραχη ζωή του έγινε το πρόσωπο των ημερών.

Ο Simon Leviev είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς «The Tinder Swindler» του Netflix και - πλέον - γνωστός ως ο “απατεώνας του Tinder”, αφού εξαπατούσε γυναίκες μέσω Tinder και έπαιρνε τα χρήματά τους. Τι απέγινε όμως αυτός ο άντρας μετά τη σύλληψη του στην Αθήνα το 2019; 

Διάβασε Επίσης: Ο «Απατεώνας του Tinder» “έκοβε” βόλτες και στη Λεμεσό

Όπως διαβάζουμε ο, Simon Leviev, καταδικάστηκε για 15 μήνες μόνο, ενώ τελικά εξέτισε 5 μήνες λόγω καλής διαγωγής. Σήμερα, ζει ελεύθερος και έχει και δική του μάνατζερ που χειρίζεται την εικόνα του. Ο λόγος για την Gina Rodriguez, η οποία εκπροσωπεί τους διασημότερους reality σταρ των ΗΠΑ – ανάμεσά τους κι η Mama June, μητέρα της Honey Boo Boo. 

Ωστόσο, ο Simon Leviev προχώρησε, χθες Πέμπτη(17/02) σε δηλώσεις στην εκπομπή “Πρωινό” του Ant1 Ελλάδος δίνοντας τη δική του εκδοχή αναφορικά με την υπόθεση του Netflix.

Όπως δήλωσε: «Όσα λένε οι καταγγέλλουσες στα ΜΜΕ και στο Netflix είναι ασύστολα ψέματα. Τίποτα από αυτά δε συνέβη ποτέ. Είναι ντροπή! Οι γυναίκες αυτές μου χρωστάνε λεφτά, όχι εγώ σε αυτές! Βγήκαν μαζί μου επειδή είμαι αυτός που είμαι. Πέρασαν καλά όσο κυκλοφορούσαμε μαζί και τώρα προσπαθούν να με ντροπιάσουν σε ολόκληρο τον πλανήτη. Είναι απαράδεκτο όλο αυτό που συμβαίνει με αυτό που αποκαλούν «ντοκιμαντέρ».

Το θύμα της υπόθεσης είμαι εγώ! Εγώ, που ξόδεψα για εκείνες πάνω από 200.000 ευρώ σε ταξίδια και ανέσεις και τώρα με παρουσιάζουν σαν τέρας.

Διάβασε Επίσης: Τα θύματα του απατεώνα του Tinder κάνουν έρανο για τα χρέη τους

Έχουν καταλήξει να είναι μαριονέτες, κάποιων ανθρώπων που τις έχουν πλησιάσει και τις εκμεταλλεύονται. Τώρα είναι η σειρά μου!  Έχω καταθέσει μία μακροσκελή αγωγή εναντίον τους, και θα πρέπει τώρα εκείνες από την πλευρά τους, είτε να εργαστούν σκληρά, είτε να βρουν έναν άνδρα σαν κι εμένα, με τη δική μου  οικονομική άνεση, να τους πληρώσει τα δικαστικά έξοδα και τις αποζημιώσεις που ζητάω. Δε θα κάνω πίσω!»

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader