Απείλησαν αθλήτρια πως θα την πάνε στα αποδυτήρια και θα τη βιάσουν

Απείλησαν αθλήτρια πως θα την πάνε στα αποδυτήρια και θα τη βιάσουν

Ενενήντα λεπτά ύβρεις, απειλές και χυδαίες ονομασίες

 Οι απειλές σε 17χρονη αθλήτρια που σοκάρουν και το χαρτάκι όπου τις κατέγραψε και το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η 17χρονη παίκτρια ποδοσφαίρου της Οσασούνα, Καρολίνα Σαρασούα Γκαρθία, έγραψε σε ένα χαρτί όλα όσα άκουσε από τους θεατές σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Τώρα η αστυνομία ερευνά το περιστατικό.

Την ώρα του αγώνα, η 17χρονη κοπέλα από την Ισπανίας, έμεινε σιωπηλή, αλλά στο τέλος της αναμέτρησης πήρε ένα στυλό και χαρτί, καθώς και όλο το θάρρος της, για να καταγγείλει τι της είχε συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα εναντίον της Νουέβα Μοντάνα, την οποία κέρδισαν με 5-0.

«Θα σε πάω στα αποδυτήρια και θα σε βιάσω», «Θα σε βιάσω και όλη σου την ομάδα», «Μπορείς να μου δείξεις το στρινγκ σου», «Βγάλε τη φανέλα σου για να μου δείξεις τα βυζιά και τον κ…ο σου» ήταν μερικά από τα επαίσχυντα σχόλια που άκουσε η 17χρονη παίκτρια και οι συμπαίκτριές της από τους φιλάθλους στις εξέδρες καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

567879890
 OSASUNA 

Το χαρτάκι που έγινε viral

Η Καρολίνα ήθελε να φέρει στο φως το φρικτό επεισόδιο γράφοντας στο χαρτί όλες εκείνες τις φράσεις που φέρνουν ντροπή μόνο που τις ακούς. Μάλιστα, δημοσίευσε στα social media το χαρτάκι που έχει υπογράψει ως “αριθμός 9 της Οσασούνα” και έγινε viral.

Ο πρόεδρος της Νουέβα Μοντάνα πήρε αμέσως το μέρος των νεαρών παικτριών, θέτοντας το βίντεο του αγώνα στη διάθεση της αστυνομίας, προκειμένου να εντοπίσει τους υπεύθυνους.

Μηνύματα αλληλεγγύης

Η πρωτοβουλία της συγκέντρωσε χιλιάδες κοινοποιήσεις και μηνύματα αλληλεγγύης, επίσης χάρη στη βοήθεια των συμπαικτριών της της και των δύο συλλόγων, οι οποίοι την ενίσχυσαν στην καταγγελία.

Η Καρολίνα Σαράσουα , η οποία έχει επίσης παίξει στις εθνικές ομάδες νέων της Ισπανίας, έλαβε αλληλεγγύη από αντίπαλους συλλόγους και την Ομοσπονδία. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, φέρεται πως υπήρχαν πέντε παιδιά, εκτός γηπέδου, γύρω από τον φράχτη.

Φοβάμαι ότι υπάρχουν παιδιά με αυτή τη νοοτροπία. Ούτε εγώ ούτε κανένας πρέπει να περάσουμε αυτό το μαρτύριο”, είπε η νεαρή παίκτρια.

Πηγή

 

Loader