Από τη φυλακή ο Κασιδιάρης βρίσκει τρόπο να διατηρεί τα σόσιαλ μίντια του

Από τη φυλακή ο Κασιδιάρης βρίσκει τρόπο να διατηρεί τα σόσιαλ μίντια του

Απόδειξη ότι ζούμε σε ένα παράλογα πλασμένο κόσμο

Διατηρεί 101.000 followers και συνεχίζει να μιλάει

 

 

Για τον βίο και την πολιτεία του Ηλία Κασιδιάρη είναι ανώφελο να τα ξαναλέμε και να επαναλαμβανόμαστε. Το πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής, που τον περασμένο Οκτωβρίου καταδικάστηκε για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ακόμα είναι... ενεργός. Ο Κασιδιάρης που εκτίει 13έτη ποινή στις φυλακές Δομοκού ακόμα και σήμερα βρίσκει τον τρόπο να "μιλάει". 

Το μέλος της εγκληματικής οργάνωσης έχει μάλιστα κανάλι στο YouTube όπου και μετρά 101.000 ακολούθους. Και μέσα από την φυλακή συνεχίζει τα κηρύγματά του τα οποία και κοινοποιούνται μέσω σόσιαλ μίντια. Πρόκειται για ηχογραφημένες δηλώσεις οι οποίες και μετατρέπονται σε βίντεο-σχόλια που αφορούν στην επικαιρότητα.

Από τη φυλακή, πριν από τρεις μέρες, είχε σχολιάσει τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ της Σταυρούπολης, κάνοντας λόγο για «αφηνιασμένους αριστεριστές που απείλησαν με κρεμάλες», «τάγματα εφόδου Αριστεράς» και «ροπαλοφόρους 30 ετών που απειλούν 14χρονα». 3456

Παράλληλα δήλωσε ότι «αιφνιδιασμένοι αριστεριστές» στα ΕΠΑΛ «θέλουν να μας γυρίσουν στον μεσαίωνα και να πάνε τη χώρα 500 χρόνια πίσω». 

Εξ όσων φαίνεται οι τηλεφωνικές του συνομιλίες ηχογραφούνται από συνεργάτες του και ο ίδιος, ο οποίος συγκρίνει τον εαυτό του με τον Θεμιστοκλή και τον Κολοκοτρώνη, διατηρεί έως και σήμερα ενεργή ιστοσελίδα αλλά και... κυβερνητικό πρόγραμμα στους «Έλληνες ΓΤΠ». 

ΣΧΕΤΙΚΟ >> Ένοχος κρίνεται από το δικαστήριο και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα

Επιπλέον ο Κασιδιάρης διατηρεί και... γραφείο Τύπου, από τις φυλακές όπου βρίσκεται πάντα, και εκδίδει διαδικτυακά ανακοινώσεις για γεγονότα της επικαιρότητας. Μεταξύ άλλων, στις ανακοινώσει αυτές, διαδίδει ότι «οι αλλοδαποί έχουν κυριολεκτικά διαλύσει την κοινωνική συνοχή αλλά και τη δημόσια ασφάλεια σε ολόκληρη τη χώρα».

Loader