Απόλαυσε ένα καυτό καλοκαίρι στο Νησί της Αφροδίτης χωρίς ΣΜΝ

Απόλαυσε ένα καυτό καλοκαίρι στο Νησί της Αφροδίτης χωρίς ΣΜΝ

Λίγο η ξεγνοιασιά του καλοκαιριού, λίγο τα μαυρισμένα κορμιά στο beach bar, όσο να το πεις, η ερωτική διάθεση είναι εξαιρετικά ανεβασμένη αυτή την περίοδο – κι αν δεν είναι, να ανέβει παρακαλώ!

Όταν το φλερτ στο beach bar, λοιπόν, καταλήγει με σένα και τ@ άλλ@ να κυλιέστε στην άμμο και μετά να βουτάτε στα βαθιά, θυμάσαι τι πρέπει να κάνεις σωστά; Να ζητήσεις προστασία (όχι απ’ την ιταλική μαφία, απ’ την άλλη την προστασία) ή να βάλεις προστασία ασχέτως αν σου ζητηθεί ή όχι. Δεν θέλουμε αντιρρήσεις! Εν έτει 2022, λυπόμαστε (καθόλου) αλλά δεν έχεις καμιά δικαιολογία. Σε στενεύει; Υπάρχει προφυλακτικό στα μέτρα σου. Αλλεργικός στο λάτεξ; Υπάρχουν χωρίς λάτεξ. Δεν γλιστράει; Εxtra lubricated. Δεν νιώθεις τίποτα; Real feel, φίλ@ μας. Τι έλεγες, λοιπόν; 

Το σεξ μπορεί να είναι από τα πιο απολαυστικά πράγματα που θα κάνεις αυτό το καλοκαίρι αλλά οφείλεις να προστατευτείς ώστε η σεξουαλική σου υγεία να μείνει ακέραια. Πολλά σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα δεν σου λένε «καλησπέρα» με το που κατεβάσει το άλλο άτομο το εσώρουχό του, ούτε είναι ορατά στο μάτι. Αν έχεις όμως συμπτώματα ή πιστεύεις ότι έχει το άτομο απέναντί σου, μην βάλεις κανένα σε κίνδυνο. Πειραματίσου όσο θέλεις και με όποι@ θέλεις, φτάνει να χαίρετε άκρας σεξουαλικής υγείας. Μπες για λίγο στο durex.gr και μάθε πώς να ξεχωρίσεις κάποια συμπτώματα των πιο συχνών ΣΜΝ ώστε να παραμένουν όλ@ ασφαλ@. 

Η Durex, μέσα από την ποικιλία προφυλακτικών της, παρέχει λύσεις για κάθε περίπτωση και κάθε ανάγκη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με ένα προφυλακτικό θα νιώθεις περισσότερη απόλαυση γιατί θα ξέρεις ότι έχεις περισσότερη προστασία. Η φετινή καμπάνια της @durexcyprus (κάνε ένα follow στο Instagram, ντε!) αφηγείται τα Cover Stories απ’ το Νησί της Αφροδίτης, μικρές ιστορίες καταστροφής που θα μπορούσαν να αποφευχθούν αν θυμόμασταν την προστασία πριν «βουτήξουμε» στα βαθιά. 

Κι αν δεν κάτσει σεξ, μπορείς πάντοτε να απολαύσεις κουπέπια και καλαμαράκι με χωριάτικη στην ταβέρνα του νησιού, μέχρι να συμβεί, δεν θέλουμε να απογοητεύεσαι! Μέχρι τότε, να θυμάσαι το slogan της εκστρατείας: Περισσότερη προστασία, περισσότερη απόλαυση.

Απόλαυσε όλα τα Cover Stories εδώ.

Επεισόδιο 1 – Βούττα στην Αγιά Ναπα

 

Επεισόδιο 2: Μάμμα, έκαμα πελλάρα

 

Επεισόδιο 3: Τα Κουπέπια

 

Loader