Αυλαία για το «Ellen DeGeneres Show» μετά από 19 χρόνια

Αυλαία για το «Ellen DeGeneres Show» μετά από 19 χρόνια

«Όταν ξεκινήσαμε δεν επιτρεπόταν να πω τη λέξη gay»

Έπεσε η αυλαία για την επιτυχημένη εκπομπή «Ellen DeGeneres Show» μετά από 19 χρόνια.

Μετά από 19 χρόνια συνεχούς παρουσίας η εκπομπή της Ellen DeGeneres έφτασε στο τέλος της. Το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής, όπως ήταν αναμενόμενο, είχε αναδρομές και συγκίνηση, ενώ ανάμεσα στους τελευταίους καλεσμένους ήταν η Jennifer Aniston, που ήταν η πρώτη καλεσμένη της Ellen στην εναρκτήρια εκπομπή. 

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι τον Μάιο, μετά από καταγγελίες για μείωση μισθών, ρατσισμό και εκφοβισμό προς τα μέλη της παραγωγής - που ανάγκασαν την Ellen να προχωρήσει σε μία δημόσια συγγνώμη - ανακοινώθηκε ότι η εκπομπή αναμένεται να τελειώσει, καθώς τελείωνε και το συμβόλαιο της Ellen. 

Κατά τον εναρκτήριο μονόλογο της η κωμικός, εστίασε στο κατά πόσο διαφορετικός είναι ο κόσμος για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα σήμερα σε σχέση με τότε που ξεκινούσε την εκπομπή.

«Πριν από 20 χρόνια, όταν προσπαθούσαμε να πουλήσουμε την εκπομπή, κανείς δεν πίστευε ότι αυτό θα λειτουργούσε. Όχι επειδή ήταν διαφορετικό είδος εκπομπής, αλλά επειδή εγώ ήμουν διαφορετική», είπε.

Διάβασε Επίσης: Zelensky: “Η Ουκρανία θα φτιάξει ξανά το μεγαλύτερο αεροπλάνο του κόσμου”

«Όταν ξεκινήσαμε αυτό το σόου, δεν μπορούσα να πω «gay» στην τηλεόραση. Δεν μου επιτρεπόταν να πω «gay». Το έλεγα πολύ στο σπίτι. «Τι τρώμε για gay πρωινό;» είπε αστειευόμενη. «Δεν μπορούσαμε να πούμε «gay». Δεν μπορούσα να πω «εμείς», γιατί αυτό θα υπονοούσε ότι ήμουν με κάποια», συνέχισε.

 

«Σίγουρα δεν μπορούσα να πω «η σύζυγος» και αυτό οφείλεται στο ότι δεν ήταν νόμιμο για τους ομοφυλόφιλους να παντρεύονται, και τώρα λέω «η σύζυγος όλη την ώρα». Η κάμερα έδειξε εκείνη τη στιγμή την ηθοποιό ,Portia de Rossi, σύζυγο της Ellen DeGeneres

«Πριν από 25 χρόνια, ακύρωσαν την κωμική σειρά μου επειδή δεν ήθελαν μια λεσβία να είναι στο primetime μία φορά την εβδομάδα. Είπα, «Εντάξει, τότε θα είμαι καθημερινά. Τι λέτε για αυτό;», πρόσθεσε.

Η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε τον μονόλογό της ζητώντας από τον DJ της, Stephen Boss γνωστό ως tWitch, να χορέψει μαζί της για τελευταία φορά. Οι δυο τους πέρασαν από το κοινό με το «Best of My Love» των The Emotions πριν καθίσουν μαζί στη σκηνή.

«Αν δε σας πειράζει να το πω αυτό, η εκπομπή είναι μια αντανάκλαση του πώς μοιάζει στην πραγματικότητα ο κόσμος. Όχι αυτό που είναι στους τίτλους», είπε ο tWitch. «Κοιτάς έξω και βλέπεις ανθρώπους διαφορετικών χρωμάτων,  θρησκειών, οτιδήποτε, όλοι δείχνουν αγάπη ο ένας στον άλλον. Αυτό είναι επί 19 χρόνια και σε ευχαριστούμε γι' αυτό» είπε στην δική του Ellen.

Διάβασε Επίσης: To θερινό σινεμά επιστρέφει στο Nicosia Mall

Στο πλατό βρέθηκε καιι η Jennifer Aniston, η οποία ήταν η πρώτη καλεσμένη στην εναρκτήρια εκπομπή «The Ellen DeGeneres» ενώ τώρα εμφανίστηκε ως η πρώτη καλεσμένη και για το φινάλε.

 

Αφού σημείωσε ότι η Aniston έχει εμφανιστεί στο σόου 20 φορές όλα αυτά τα χρόνια, η παρουσιάστρια τη ρώτησε πώς αισθάνθηκε όταν τελείωσαν “τα Φιλαράκια” μετά από 10 ολόκληρα χρόνια, το 2004. «Λοιπόν, πήρα διαζύγιο και ξεκίνησα θεραπεία. Και μετά έκανα μια κίνηση που ονομάζεται «The Breakup». Απλώς δέχτηκα το τέλος» είπε.

Χάρισε στην παρουσιάστρια δε, ένα χαλάκι που έγραφε «Ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις» και στη συνέχεια παρουσίασε ένα μοντάζ που έφτιαξε το συνεργείο της σειράς με στιγμιότυπα από την καριέρα της DeGeneris.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader