Αύριο αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία

Αύριο αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο μέχρι και το Σάββατο

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε ορισμένες περιοχές αύριο μετά το μεσημέρι, ενώ μεμονωμένες βροχές αναμένονται και την Παρασκευή.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και τοπικά μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και παροδικά στα νότια μέχρι ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το μεσημέρι και το απόγευμα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και καταιγίδα στο εσωτερικό, στα βορειοανατολικά και σε ορισμένες ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί στα νότια νοτιοανατολικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι μέτριοι και παροδικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα βόρεια, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το απόγευμα δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως το Σάββατο.

Η θερμοκρασία μέχρι το Σάββατο δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει κοντά ή και λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Κυριακή αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο.

Loader