Αυτά είναι τα βιβλία που θα δούμε στη μικρή και μεγάλη οθόνη το 2022

Αυτά είναι τα βιβλία που θα δούμε στη μικρή και μεγάλη οθόνη το 2022

Αναμεσα τους το μυθιστόρημα «Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες»

Αρκετές είναι οι φορές που είδαμε ιστορίες βιβλίων να μεταφέρονται στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη ζωντανεύοντας αγαπημένους μας ήρωες.

Ο συναρπαστικός κόσμος των βιβλίων πάντα είναι μια πολύ καλή πηγή έμπνευσης για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, έτσι και φέτος μερικά από τα αγαπημένα μας βιβλία θα ζωντανέψουν στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη. 

Παρακάτω μαζέψαμε 2+1 τίτλους βιβλίων που θα τους δούμε να ζωντανεύουν στις οθόνες μας μέσα στο 2022 

«Έγκλημα στον Νείλο» της Αγκάθα Κρίστι

Ένα ακόμα μυθιστόρημα της Άγκαθα Κρίστι, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη και έχουμε την ευκαιρία να το απολαύσουμε ήδη στους κινηματογράφους. Ο γνωστός ντετέκτιβ, Ηρακλής Πουαρό ζωντανεύει στην οθόνη μας και καλείται να λύσει ένα ακόμη μυστήριο.  Στην ταινία “Έγκλημα στο Νείλο”, βρίσκουμε τον ξακουστό Βέλγο ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό να ταξιδεύει στην Αίγυπτο με ένα εντυπωσιακό ατμόπλοιο. Όταν ο φαινομενικά τέλειος και ειδυλλιακός μήνας του μέλιτος ενός ζευγαριού διακόπτεται απότομα από βίαιους θανάτους, το ταξίδι του Πουαρό μετατρέπεται σε περιπέτεια, καθώς καλείται να ανακαλύψει για ακόμη μια φορά τον δολοφόνο.

Διάβασε Επίσης:Αυτή την εβδομάδα βλέπουμε το “Έγκλημα στον Νείλο”

«Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες» της Ντέλια Όουενς

Το μυθιστόρημα της Ντέλια Όουενς, «Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες», αφού σάρωσε σε πωλήσεις παγκοσμίως και πήρε αρκετά βραβεία, μεταφέρεται στον κινηματογράφο για να συνεχίσει την επιτυχία του. Το μυθιστόρημα αποτελεί μια ιστορία ενηλικίωσης, μυστηρίου και ωδής στη φύση, η οποία επικεντρώνεται γύρω από την Καία, ένα νεαρό κορίτσι που έζησε ολομόναχο και εγκαταλελειμμένο στους βάλτους κοντά στην πόλη Μπάρκλι Κόουβ της Βορείου Καρολίνας. Όλα αυτά, θα τα δούμε τον Ιούλιο του 2022 στην κινηματογραφική τους εκδοχή με σκηνοθέτη την Ολίβια Νιούμαν και πρωταγωνιστές τους Χάρις Ντίκινσον, Ντέιζι Έντγκαρ-Τζόουνς, Ντέιβιντ Στράθερν.

Διάβασε Επίσης: 5 ταινίες που θα δούμε στο Netflix αυτό το Σαββατοκύριακο

«Συζητήσεις με Φίλους» της Σάλι Ρούνεϊ

Το βιβλίο«Συζητήσεις με Φίλους» της Σάλι Ρούνεϊ ανέλαβε να μεταφέρει στη μικρή οθόνη το BBC την Άνοιξη του 2022. Πρόκειται για μία ιστορία όπου δύο φοιτήτριες, φίλες και πρώην σύντροφοι, η συγκροτημένη και παρατηρητική Φράνσις και η όμορφη και αυτοκυριαρχούμενη Μπόμπι, συναντούν, κατά τη διάρκεια μιας ποιητικής βραδιάς στο Δουβλίνο, τη διακεκριμένη δημοσιογράφο Μελίσσα, παρασυρόμενες, σιγά σιγά, στον εκλεπτυσμένο και πολυτελή κόσμο της. Εκεί η Φράνσις θα γνωρίσει τον σύζυγο της Μελίσσα, έναν γοητευτικό ηθοποιό ονόματι Νικ. Το διασκεδαστικό φλερτ το οποίο δείχνει να ξεκινάει ανάμεσα τους γρήγορα θα καταλήξει σε μια επώδυνη οικειότητα.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader