Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι TikTokers

Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι TikTokers

Τα υπέρογκα ποσά που βγάζουν

Το Τικ Τοκ έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας παίρνοντας λίγο την θέση του Instagram, αφού είναι μία εφαρμογή που χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι.

Αρκετοί είναι όμως αυτοί - κυρίως στο εξωτερικό- που αμείβονται πολλοί καλά για το υλικό που ανεβάζουν. Οι πιο ακριβοπληρωμένοι Tik Toker's στον κόσμο, έφτασαν να πληρώνουν  συλλογικά 55,5 εκατομμύρια δολάρια για το 2021. Άξιο αναφοράς είναι πως οι συγκεκριμένοι δημιουργοί, είναι κάτω από 25 χρονών.

Τον τελευταίο χρόνο, τα μεγαλύτερα κέρδη των αστέρων του TikTok αυξήθηκαν, εν μέρει λόγω των προσπαθειών τους να διευρύνουν τη φήμη τους πέρα ​​από την πλατφόρμα που τους μετέτρεψε για πρώτη φορά σε διασημότητες. Αυτό ισχύει σίγουρα για τις αδερφές που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους celebrities του TikTok, Charli και Dixie D’Amelio. Κάνοντας πολλές συγκρίσεις με τις αδερφές Kardashian, έχουν τώρα τη δική τους σειρά Hulu , The D’Amelio Show. 

Διάβασε Επίσης: Έτοιμη για ακόμη δύο σεζόν η "Emily in Paris" 

Έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο και ανανεώθηκε για άλλη μια σεζόν δύο μήνες αργότερα. Στη συνέχεια, τον Δεκέμβριο, η Dixie εμφανίστηκε στο Garden και σε εννέα άλλους χώρους για τη σειρά συναυλιών Jingle Ball μαζί με τον Ed Sheeran και τους Jonas Brothers. Μαζί, οι αδερφές έχουν ένα κερδοφόρο brand, την Social Tourist, μια συνεργασία με την Hollister που πωλείται σε περίπου 500 από τα καταστήματα. Όλα αυτά βοήθησαν να φτάσουν τα κέρδη τους στα συνολικά 27,5 εκατομμύρια δολάρια.

Εν τω μεταξύ, η Addison Rae πρωταγωνίστησε σε μια ταινία του Netflix, το He’s All That , και υπέγραψε μια νέα συμφωνία πολλαπλών ταινιών με τον streamer. Ο Josh Richards εμφανίστηκε επίσης σε μια ταινία του Netflix, Under the Stadium Lights , και ξεκίνησε τη δική του εταιρεία παραγωγής, CrossCheck Studios, μια κοινοπραξία με την παραγωγή του Mark Wahlberg.

Συνολικά, τα πιο ακριβοπληρωμένα αστέρια του TikTok κέρδισαν συλλογικά 55,5 εκατομμύρια δολάρια το 2021, 200% αυξημένα από την τελευταία φορά που υπολογίστηκαν οι μισθοί τους, το 2020. Και ενώ έχουν εστιάσει την προσοχή τους πέρα από το TikTok, εξακολουθούν να κερδίζουν πολλά από τα χρήματά τους —συνήθως 30% έως 50%—από το περιεχόμενο χορηγίας. Καθώς το TikTok έχει αυξηθεί σε πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρήστες παγκοσμίως, επιχειρήσεις όπως η Amazon, η Louis Vuitton και η McDonald’s έχουν αγοράσει τέτοιες διαφημίσεις. Τα αστέρια του TikTok μπορούν να χρεώσουν έως και μισό εκατομμύριο δολάρια για μια ανάρτηση, αν και οι περισσότεροι γενικά κερδίζουν κατά μέσο όρο από 100.000 έως 250.00 δολάρια ανά ανάρτηση, υπερδιπλάσιες τιμές από την προηγούμενη λίστα το 2020.

Οι TikTok-ers κατανοούν το κοινό που θέλουν να προσεγγίσουν αυτοί οι διαφημιστές επειδή είναι περίπου στην ίδια ηλικία. Όλοι αυτοί οι celebrities είναι κάτω των 25 ετών. Μια άλλη παγκόσμια αλήθεια για το TikTok: Εκεί, τα αστέρια και τα χρήματα μπορούν να έρχονται και να φεύγουν γρήγορα, όπως αποδεικνύεται από τρεις νεοφερμένους σε αυτήν τη λίστα, η Bella Poarch, η Avani Gregg και η Kris Collins. 

Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι χρήστες του TikTok με βάση τη λίστα του Forbes

Charli D’Amelio

H 17χρονη κέρδισε περισσότερα από 17,5 εκατομμύρια

 

 

Dixie D’Amelio

 Η Dixie συγκέντρωσε 10 εκατομμύρια δολάρια.

Addison Rae

Η Addison Rae συγκέντρωσε κέρδη που ξεπερνούν τα 8,5 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή 

Loader