Έτοιμη για ακόμη δύο σεζόν η "Emily in Paris"

Έτοιμη για ακόμη δύο σεζόν η "Emily in Paris"

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

H δεύτερη σεζόν της "Emily in Paris" κυκλοφόρησε εδώ και λίγες εβδομάδες στο Netflix με 10 επεισόδια. Ερωτήματα όμως δημιούργησε το τέλος της αγαπημένης σειράς.

Η τρίτη σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα της την άνοιξη. Αλλαγές πρόκειται να δούμε στις εμφανίσεις της πρωταγωνίστριας με νέα ρούχα αλλά και παλιότερα, από την πρώτη σεζόν. Το Λονδίνο είναι ένα μέρος που πολύ πιθανόν να δούμε α γυρίζονται σκηνές. Όσο για την τέταρτη σεζόν, ακόμη είναι πολύ νωρίς για λεπτομέρειες.

Η σεζόν τελειώνει με ένα μεγάλο ερωτηματικό: Θα μείνει η Emily στο Παρίσι; Στην τελευταία σκηνή πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στα ονειρεμένα γραφεία του Savior’s Chicago ή μιας θέσης στο ολοκαίνουργιο πρακτορείο της Sylvie στο Παρίσι. Ευτυχώς για τους θαυμαστές που έμειναν ξεκρέμαστοι, επιβεβαιώθηκε η τρίτη σεζόν της μεγάλης επιτυχίας του Netflix για το 2020. Παρακάτω θα διαβάσεις όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την 3η σεζόν. 

Τόσο το Netflix όσο και η Lily Collins μοιράστηκαν τα νέα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Collins γνωστοποίησε την είδηση με μια σειρά από selfies που την εμφανίζουν να φοράει ένα DIY Emily στο Παρίσι . Αποκάλυψε επίσης ότι η τέταρτη σεζόν είχε πάρει πράσινο φως. 

«Ξύπνησα νωρίς για να σου δώσω μερικά πολύ συναρπαστικά νέα… Η @emilyinparis επέστρεψε για την 3η σεζόν… ΚΑΙ περίμενε να το, 4η σεζόν!!!!! Δεν μπορώ να πω αν η Emily θα αγαπούσε ή θα μισούσε αυτό το ρούχο, αλλά ήθελε να ουρλιάξει είτε έτσι, είτε αλλιώς», έγραψε η Collins στο Instagram. “Σας αγαπώ πραγματικά όλους, σας ευχαριστώ πολύ για την απίστευτη υποστήριξη. Σοβαρά δεν μπορώ να περιμένω περισσότερα. Merci Beaucoup!!…” 

Η Collins είπε στο People ότι ούτε η ίδια δεν έχει ιδέα ποια επιλογή κάνει ο χαρακτήρας της. «Θα μου άρεσε να μου δινόταν η ευκαιρία να κάνω μια σεζόν 3. Η ίδια δεν ξέρω ακόμα την επιλογή της. Συνεχίζω να ρωτάω», είπε στο outlet. «Αλλά όποια επιλογή κι αν είναι, ξέρετε ότι θα είναι γεμάτη δράμα, μόδα και πολλή διασκέδαση και ρομαντισμό». 

Ο Showrunner Darren Star δεν αφήνει υποδείξεις, αλλά έχει μια ιδέα για το πώς θα προχωρήσει η σειρά. «Έχω μια πολύ δυνατή ιδέα [για το τι επιλέγει η Emily] και νομίζω ότι το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει σωστή επιλογή», είπε στο ELLE.com . «Δεν υπάρχει επιλογή που θα κάνει τα πάντα καλύτερα και θα ευχαριστήσει τους πάντες. Και νομίζω ότι η Emily είναι επίσης… αγαπητή στους ανθρώπους και θα πάρει μια απόφαση που θα κάνει μερικούς δυστυχισμένους. Και θα πρέπει να το αντιμετωπίσει και στη συνέχεια.» 

Διάβασε Επίσης: «Yellowjackets»: Πρεμιέρα για το δέκατο τελευταίο επεισόδιο 

Σύμφωνα με το Variety, η επόμενη σεζόν θα γυριστεί στα περίχωρα του Παρισιού αυτή την άνοιξη ή το καλοκαίρι, αν και άλλοι προορισμοί, συμπεριλαμβανομένου του Λονδίνου, βρίσκονται υπό εξερεύνηση. Θα ήταν λογικό για την Emily να επισκεφτεί το Λονδίνο αν επιλέξει να κάνει μια σχέση εξ αποστάσεως με τον Alfie. 

Όταν ρωτήθηκε για την 3η σεζόν, ο ηθοποιός είπε στο BAZAAR.com ότι θα χαρεί να επιστρέψει εφόσον ο χαρακτήρας του εξακολουθεί να εξυπηρετεί την ιστορία της Emily. 

«Ποιος ξέρει για την 3η σεζόν;» είπε. «Είχα την καλύτερη χρονιά της ζωής μου δουλεύοντας στο show με αυτούς τους ανθρώπους. Έτσι, αν επιστρέψω, θα το κάνω με χαρά, αλλά εφόσον υπηρετώ την ιστορία της Emily και κάνω καλή δουλειά, αυτό είναι αυτό που αξίζει.» 

Η μόδα είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα κομμάτια της Emily στο Παρίσι , είτε λόγω της κομψότητάς της (Sylvie και Camille), της τόλμης (Emily και της Mindy), είτε της απόστασης από την πραγματικότητα (20-κάτι που δεν ξαναβάζει ρούχα). Όσο για αυτό το τελευταίο σημείο, η σχεδιάστρια κοστουμιών Marylin Fitoussi έχει ήδη κάποιες ιδέες για το πώς αυτό μπορεί να αλλάξει για την 3η σεζόν. 

Η Fitoussi είπε στο ELLE.com ότι θα ήθελε να φέρει πίσω μερικά αξέχαστα outfits από την 1η σεζόν και συγκεκριμένα τις εμφανίσεις της Emily. 

«Το όνειρό μου για την 3η σεζόν θα ήταν να ανακυκλώσω κοστούμια [από] την 1η σεζόν», είπε στο outlet. «Δεν ξέρω αν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, αλλά ονειρεύομαι να φέρω μερικά από τα πιο εμβληματικά ρούχα της Lily στο εργαστήριο ανακύκλωσης και να δω τι μπορούν να κάνουν». 

Πηγή

Loader