Beers and Braids: Στην Αγγλία μπαμπάδες μαθαίνουν να φτιάχνουν πλεξίδες στις κόρες τους

Beers and Braids: Στην Αγγλία μπαμπάδες μαθαίνουν να φτιάχνουν πλεξίδες στις κόρες τους

Πίνοντας μπύρα και αφήνοντας πίσω τους προκαταλήψεις και στερεότυπα

Τις μπύρες και τις πλεξίδες με την ατάκα “Beers and Braids” ταίριαξαν απόλυτα ορισμένοι μπαμπάδες στην Αγγλία, αφού δε διστάζουν να μάθουν να κάνουν πλεξίδες στις κόρες τους αφήνοντας πίσω τους προκαταλήψεις και στερεότυπα.

Στην τάξη της Annis Waugh στο St. Albans στην Αγγλία οι μπαμπάδες μαθαίνουν να κάνουν πλεξίδες στις κόρες τους. Η Annis ως δημιουργός του Braid Maidens, παραδίδει μαθήματα εδώ και περίπου έναν χρόνο για το πώς φτιάχνονται οι πιο ωραίες πλεξίδες.Έτσι, όταν άρχισε να συμμετέχει σε διάφορα workshops για γονείς σε δημοτικά σχολεία και πρόσεξε ότι κανένας μπαμπάς δεν είχε κάνει εγγραφή στα μαθήματα, τότε γεννήθηκε η ιδέα για το "Beers and Braids". 

«Οι μπίρες και οι πλεξίδες» φαίνεται πως ταίριαξαν απόλυτα αφού το τμήμα άρχισε να προσελκύει πολλούς μπαμπάδες με όρεξη να μάθουν πώς να φτιάχνουν τις πιο στιλάτες πλεξίδες στις κόρες τους, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνουν μια παγωμένη μπίρα.

Διάβασε Επίσης: Η «Σόλο για Τρεις» παρουσιάζει την παράσταση Οξυγόνο

Το μάθημα έγινε γρήγορα sold out με αρκετές συμμετοχές με αποτέλεσμα αρκετοί μπαμπάδες να στήνονται στην ουρά για να μπουν στο μάθημα. Η αποστολή της Annis ήταν να μαθαίνει στους μπαμπάδες τις υφές και τους τύπους των μαλλιών, το σωστό χτένισμα και φυσικά κάθε τεχνική πίσω από την ιδανική πλεξίδα.

Όπως αναφέρει η ίδια στην Washington Post: «Οι άνδρες έκαναν εξάσκηση σε κούκλες και ήταν πολύ ενθουσιασμένοι και αφοσιωμένοι σε αυτό που έκαναν».

 

Διάβασε Επίσης: Ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο είναι η Γαλλίδα καλόγρια André

Η εξαιρετική αυτή ιδέα, που φαίνεται να ενθουσίασε τους μπαμπάδες, διέλυσε κάθε στερεότυπο που θέλει τους μπαμπάδες να μένουν αμέτοχοι την περιποίηση και τη φροντίδα των παιδιών τους.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader