Blonde: Η Ana de Armas προσγειώθηκε ως Marilyn Monroe στο Netflix

Blonde: Η Ana de Armas προσγειώθηκε ως Marilyn Monroe στο Netflix

Είναι η πρώτη ταινία της πλατφόρμας που κρίθηκε ως αυστηρώς ακατάλληλη για ανηλίκους

Η Ana de Armas εντυπωσιάζει και διοχετεύει την παλιά γοητεία του Hollywood υποδυόμενη την Marilyn Monroe στην επερχόμενη ταινία του Netflix, “Blonde“.

Σύμφωνα με το Netflix η ταινία επαναπροσδιορίζει με τόλμη τη ζωή μίας από τις πιο διαχρονικές εικόνες του Hollywood, της Marilyn Monroe. Από την ασταθή παιδική της ηλικία ως Norma Jeane, μέσα από την άνοδό της ως σταρ και τις ρομαντικές εμπλοκές, η “Blonde” θολώνει τις γραμμές των γεγονότων και της φαντασίας για να εξερευνήσει τον διευρυνόμενο διαχωρισμό μεταξύ του δημόσιου και του ιδιωτικού εαυτού της.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

«Όλη η ιδέα ήταν να αποτυπώσουμε λεπτομερώς ένα δράμα της παιδικής ηλικίας και να δείξουμε πώς αυτό το δράμα μπορεί να δημιουργήσει δύο εαυτούς. Τον ιδιωτικό και τον δημόσιο. Και πώς αυτός ο ενήλικας βλέπει τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός παιδιού. Πρόκειται για μία τραγωδία. Ένα ανεπιθύμητο παιδί γίνεται η πιο επιθυμητή γυναίκα και εκείνη καλείται να το διαχειριστεί. Σαν να είσαι σε ένα αυτοκίνητο χωρίς φρένα, που τρέχει όλο και πιο γρήγορα», εξήγησε ο σκηνοθέτης για την ταινία που θα επιτρέπεται σε άτομα άνω των 17 ετών.

To “Blonde” θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στο Netflix στις 23 Σεπτεμβρίου.

 

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader