Το #BreakTheBias είναι το μήνυμα για τη φετινή Ημέρα της Γυναίκας

Το #BreakTheBias είναι το μήνυμα για τη φετινή Ημέρα της Γυναίκας

Δράση ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας από AIPFE Κύπρου – Γυναίκες της Ευρώπης και Nicosia Mall

AIPFE Κύπρου – Γυναίκες της Ευρώπης και Nicosia Mall σε κοινή δράση ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας #BreakTheBias

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που γιορτάζεται στις 8 Μαρτίου,  αποτελεί μια διαρκή υπενθύμιση για τις προκλήσεις στην επίτευξη της ισότητας των φύλων. 

Διάβασε Επίσης: 'Reclaim the night': Το Street Parade για τα δικαιώματα των γυναικών

Η AIPFE Κύπρου – Γυναίκες της Ευρώπης και το Nicosia Mall υλοποιούν κοινή δράση, η οποία στοχεύει στην ενίσχυση της ευαισθητοποίησης του κοινού για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν προκειμένου να καταπολεμήσουμε τα στερεότυπα, τις προκαταλήψεις και να επιτύχουμε την πλήρη και ουσιαστική ισότητα μεταξύ των δύο φύλων. 

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας για τη φετινή Ημέρα της Γυναίκας (IWD) με κεντρικό μήνυμα #BreakTheBias και «Imagine a gender-equal world», η AIPFE Κύπρου – Γυναίκες της Ευρώπης και το Nicosia Mall σας καλούν να δημοσιεύσετε τη φωτογραφία και το μήνυμά σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα χέρια σας να σχηματίζουν σταυρό, με hashtags #BreakTheBias #AipfeCyprus #NicosiaMall #IWD2022. 

3

Διάβασε Επίσης: Νέες χαλαρώσεις από σήμερα - Αλλαγές σε SafePass και καραντίνα

Η ενεργή συμμετοχή όλων και η κοινή ευθύνη για τον δρόμο προς έναν κόσμο με έμφυλη ισότητα είναι καθοριστικής σημασίας. Εμπλουτίζοντας και ενδυναμώνοντας τη συλλογική μας δράση, μπορούμε να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση των συνθηκών για να δρομολογηθούν οι αναγκαίες αλλαγές αποβλέποντας σε έναν ισότιμο κόσμο, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας
 

Loader