Βρετανία: Έπαιζε για χρόνια τους ίδιους αριθμούς, μία φορά τους άλλαξε και έχασε 4,2 εκατ. ευρώ

Βρετανία: Έπαιζε για χρόνια τους ίδιους αριθμούς, μία φορά τους άλλαξε και έχασε 4,2 εκατ. ευρώ

Oνειρευόταν να κερδίσει για να αγοράσει το δικό της σπίτι

Η τύχη «γύρισε» την πλάτη σε γυναίκα από τη Βρετανία που επι χρόνια έπαιζε τον ίδιο αριθμό και μία φορά αποφάσισε να τους αλλάξει.

Η Lorna Hart απο τη Βρετανία, έπαιζε για χρόνια τους ίδιους αριθμούς στο EuroMillions, ωστόσο της ήρθε να τους αλλάξει και να πάει σε μια τυχαία επιλογή. Εκείνη η φορά όμως ήταν και η… μοιραία, καθώς βγήκαν οι αριθμοί της. Αυτοί που έπαιζε συνεχώς. Το ποσό που θα έπαιρνε ήταν 4,2 εκατομμύρια ευρώ.

Διάβασε Επίσης: Το Sistema Cyprus συλλέγει μουσικά όργανα που δε χρειάζεσαι

Η Λόρνα παίζει στο EuroMillions κάθε εβδομάδα από τότε που ξεκίνησε και ονειρευόταν να κερδίσει για να αγοράσει το δικό της σπίτι: «Είμαι ανάπηρη, έχω μυαλγική εγκεφαλομυελίτιδα, οπότε θα είχε κάνει μεγάλη διαφορά στη ζωή μου. Έπρεπε να εγκαταλείψω τη δουλειά πριν από περίπου οκτώ χρόνια, ήταν μια πολύ κρίση ζωής. Πέρασα αρκετά δύσκολα. Αυτά τα χρήματα θα σήμαιναν πολλά για μένα και θα έδιναν μια ασφάλεια. Θα είχα αγοράσει το δικό μου σπίτι, καθώς τώρα νοικιάζω».  

Στη συνέχεια προσπάθησε να δει τη θετική πλευρά, λέγοντας: «Τουλάχιστον έχω οικογένεια και φίλους. Αυτό είναι πραγματικά σημαντικό».

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

 

Διάβασε Επίσης: Ο Dj KATRA έρχεται στο Emotions Festival

Loader