Βρέθηκε η σωσίας της Kate Middleton στο TikTok και έκανε αίτηση για το «The Crown» (Βίντεο)

Βρέθηκε η σωσίας της Kate Middleton στο TikTok και έκανε αίτηση για το «The Crown» (Βίντεο)

Οι δύο γυναίκες έχουν απίστευτη ομοιότητα

Η σωσίας της Δούκισσας του Cambridge, Kate Middleton, βρέθηκε μέσα από το TikTok, έγινε viral και έκανε αίτηση για να παίξει στο «The Crown».

Η Brittany Dixon από την Αυστραλία έχει απίστευτη ομοιότητα της με τη Δούκισσα του Cambridge και οι followers της την ενθάρρυναν να κάνει αίτηση για το «The Crown», που αναζητά μια «νεαρή Kate Middleton». 

«Εντάξει, βασικά μου κάνετε bullying για να το κάνω», είπε σε ένα βίντεο με φωτογραφίες της δίπλα σε παρόμοιες πόζες της Kate Middleton.

Σε επόμενο βίντεο, η Brittany παραδέχθηκε πως όντως έκανε αίτηση για τον ρόλο, εξηγώντας ότι από το casting τής ζήτησαν να στείλει μια selfie, κάποιες γενικές πληροφορίες και ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων να μιλάει για κάτι που αγαπά. 

 

@brittanydixonart Reply to @normanfrock tehe yolo! Just wanted to thank you guys for being so kind! #katemiddleton #thecrown #thecrownnetflix #fyp #artist ♬ original sound - Brittany Dixon

Διάβασε Επίσης: Νότια Κορέα: Η ξεπερασμένη εταιρική κουλτούρα που «εισβάλλει» στον προσωπικό χρόνο των εργαζομένων

Εκτός όμως από την ομοιότητα που έχουν οι δύο γυναίκες φαίνεται να έχουν και κοινά ενδιαφέροντα. Η Brittany είναι ζωγράφος και μοιράζεται συχνά πίνακές της στο TikTok, ενώ η Kate Middleton έχει σπουδάσει Ιστορία της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο του Saint Andrews, όπου γνώρισε και τον πρίγκιπα William.

Στη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς «The Crown» αναμένεται να δούμε την Kate σε νεαρή ηλικία. Ο ρόλος της είναι σχετικά μικρός και θα αφορά την αρχή της γνωριμίας της με τον πρίγκιπα William, όσο σπούδαζαν μαζί στο κολέγιο της Σκωτίας.

Διάβασε Επίσης: Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν θέλαμε να βγει μια στρατευμένη παράσταση»

 

@brittanydixonart Reply to @justforfun24770 OK U ARE ALL BULLYING ME INTO ACTUALLY DOING THIS 💘😂😂😂 #katemiddleton #netflix #thecrown #youngkatemiddleton @Netflix @the Crown Netflix #fyp ♬ Thousand Miles - The Kid LAROI

Πρόσφατα η παραγωγή του «The Crown» ανακοίνωσε πως αναζητά μια Kate Middleton για την επόμενη σεζόν της σειράς, συγκεκριμένα «μία εξαιρετική νεαρή ηθοποιό για να παίξει την Kate Middleton. Αυτός είναι ένας καλός ρόλος στο βραβευμένο δράμα και αναζητούμε μια ισχυρή φυσική ομοιότητα», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

@brittanydixonart Henry the Highland Cow ! This piece is available at brittanydixonart.com 🎉 (link in bio) #highlandcow #artist #artistsoftiktok #artwork #art #fyp #arttok ♬ Heat Waves - Glass Animals

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας:  EPA

Loader