Bridgerton: Επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν 

Bridgerton: Επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν 

Ο νέος ηθοποιός που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω 

Μετά την προβολή της πρώτης σεζόν, το Netflix ανακοίνωσε πως η δεύτερη σεζόν αναμένεται να βγει μέσα στη χρονιά που διανύουμε.  

Η σειρά που έκλεψε τις εντυπώσεις επιστρέφει τον ερχόμενο Μάρτιο και πρόκειται να δούμε αρκετές αλλαγές. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και το ανακοίνωσε ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Lyke Newton. Φυσικά είσοδο στη σειρά θα κάνουν και νέοι χαρακτήρες που φαίνεται θα δώσουν σημαντική πινελιά στην ιστορία. 

Έχουμε μια λέξη για εσένα: ΝΑΙ. Μάλιστα, είναι επίσημο! Ο δημοσιογράφος της Lady Whistledown στην πραγματικότητα ανακοίνωσε τα νέα τον Ιανουάριο του 2021, με προσδοκίες να επιστρέψει κάποια στιγμή την άνοιξη. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο σπουδαίο νέο. Από τον Απρίλιο του 2021, το Netflix αποφάσισε ότι χρειαζόμαστε περισσότερο ρομαντισμό από την εποχή της Regency στη ζωή μας, επειδή η σειρά ανανεώνεται τώρα μέχρι την 4η σεζόν.  

Τα Χριστούγεννα, προς τιμήν της επετείου της πρεμιέρας της 1ης σεζόν, το Netflix έδωσε στους θαυμαστές του Bridgerton παντού δώρο που όλοι περιμέναμε: μια ημερομηνία για την επίσημη αντίστροφη μέτρηση και την πρεμιέρα της σεζόν 2. Η δεύτερη σεζόν θα ξεκινήσει την Παρασκευή 25 Μαρτίου! 

Όπως υπονοεί η ανάρτηση στο IG της Shondaland, φαίνεται ότι τα κουτσομπολιά των κατοίκων θα χρειαστούν πολύ περισσότερο μελάνι και χαρτί αυτή τη φορά! 

Αλλά υπάρχει ένα ακόμη πράγμα που πιθανώς αναρωτιέσαι: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σεζόν 2 ; Ναι, το καστ επιστρέφει στο Λονδίνο και είναι έτοιμο. Ο Luke Newton (Colin Bridgerton) επιβεβαίωσε την είδηση ο ίδιος…χωρίς να αποκαλύψει κανένα από τα σκηνικά ή τα κοστούμια της δεύτερης σεζόν. Αν και μας άφησε μια υπέροχη συλλογή φωτογραφιών με τα τηλεοπτικά αδέρφια του.  

Λοιπόν, όλοι ξέρουμε ότι η οικογένεια Bridgerton αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της, καθώς αυτή η σεζόν αφορά τον Anthony. Δυστυχώς, όμως, ο αγαπημένος μας Δούκας του Hastings (Regé-Jean Page) δεν θα εμφανιστεί αυτή τη σεζόν. Μάλιστα, η Lady Whistledown το αποκάλυψε η ίδια μέσω του επίσημου λογαριασμού της σειράς στο Twitter, κάνοντας ουσιαστικά θραύση στο διαδίκτυο: 

Ο Regé-Jean έδωσε μια συνέντευξη στο Variety εξηγώντας την απόφασή του να φύγει, λέγοντας ότι υποτίθεται ότι θα ήταν στην σειρά μόνο για μία σεζόν. «Είχε αρχή, μέση, τέλος», είπε, ενώ σκεφτόταν τις συζητήσεις που είχε με τους παραγωγούς της Shondaland πριν πάρει μέρος. 

Σε μια άλλη συνέντευξη στο Variety , η ShondaΗ Rhimes μίλησε για τον Regé-Jean και δεν σχολίασε την απουσία του δούκα ή το αν θα επιστρέψει σε μια μελλοντική σεζόν, αλλά είπε ότι δεν θα είναι ο μόνος χαρακτήρας που θα λείψει από τους θαυμαστές.  

Παρά τις ελπίδες και τα όνειρά μας που καταρρέουν στη σκέψη ότι ο Simon δεν θα έρθει σε επαφή με το μωρό του, υπάρχουν τόσα νέα για να ενθουσιαστούμε! Καθώς η νέα σεζόν αναμένεται να ακολουθήσει το δεύτερο μυθιστόρημα της σειράς Bridgerton , νέοι χαρακτήρες θα προστεθούν στη σειρά. Τα πιο σημαντικά; Οι αδερφές Kate και Edwina Sharma, που και οι δύο θα παίξουν ένα ρόλο στη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ιστορία και στο ταξίδι του Anthony προς την αγάπη. 

Επιτρέψτε μου λοιπόν να σου παρουσιάσω τα νεότερα αδέρφια μας: Simone Ashley (Kate) και Charithra Chandran (Edwina). 

Αλλά μην νομίζεις ότι είναι οι μόνες που θα κάνουν το ντεμπούτο τους! Η παραγωγή προσθέτει επίσης τον Rupert Young ως Jack, ένα μέλος της υψηλής κοινωνίας με σημαντικές οικογενειακές σχέσεις, και τον Calam Lynch ως Theo Sharpe, έναν βοηθό εκτυπωτή που είναι έτοιμος να αγωνιστεί για το σωστό. 

Και από τα τέλη Μαΐου του 2021, ο δημοσιογράφος της Lady Whistledown – εντάξει, είναι στην πραγματικότητα ο επίσημος λογαριασμός της Shondaland IG – μας έδωσε την ευκαιρία να σου γνωρίσουμε τον Rupert Evans, που θα παίξει τον Edmund! 

Διάβασε Επίσης: Η ζωή της Madonna γίνεται ταινία και τα γυρίσματα αρχίζουν

Σύμφωνα με τον Shondaland, ο Edmund Bridgerton είναι ένας «αφοσιωμένος» και «αγαπημένος» σύντροφος της συζύγου Violet και πιστεύει ότι και τα οκτώ από τα παιδιά του είναι απολύτως τέλεια από κάθε άποψη. Είναι ιδιαίτερα περήφανος για τον μεγαλύτερο γιο Anthony, τον οποίο επιδιώκει να καθοδηγήσει ως κληρονόμο του. 

Κάνει λίγο ζέστη εδώ μέσα; Γιατί νιώθω το πρόσωπό μου να κοκκινίζει μόνο και μόνο από τις φωτογραφίες του… 

Όπως ίσως θυμάσαι, η 1η σεζόν αφορούσε την εξαιρετικά περίπλοκη ιστορία των φίλων και εραστών της Δάφνης και του Simon. Και όπως ίσως θυμάσαι, ο Anthony, ο μεγαλύτερος από τα παιδιά του Bridgerton, πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της περασμένης σεζόν ως πολύ γυναικάς. Λοιπόν, τώρα είναι 29 ετών και αποφάσισε επιτέλους ότι πρέπει να βρει γυναίκα και να αποκτήσει κληρονόμο. Έτσι, αν η ιστορία ακολουθήσει τα βιβλία, η δεύτερη σεζόν θα αφορά την ερωτική του ιστορία.  

Το δεύτερο βιβλίο έχει να κάνει με την ιστορία αγάπης του Anthony Bridgerton, και είναι πολύ ζουμερή. Βασικά, ο Anthony ξέρει ότι πρέπει να βρει τη γυναίκα του, αλλά φοβούμενος ότι θα πεθάνει νέος όπως ο μπαμπάς του, δεν έχει καμία πρόθεση να ερωτευτεί. Θέλει λοιπόν κάποιον που θα τσεκάρει όλα τα πλαίσια του να είναι καλή σύζυγος. Και αυτή είναι η Edwina Sheffield. Είναι τέλεια—εκτός από ένα μικρό θέμα: Η αδερφή της, Kate, μισεί τον Anthony και ορκίζεται να εμποδίσει τη μοναδική της αδερφή να τον παντρευτεί. 

Είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο να δούμε επιτέλους την αγαπημένη μας οικογένεια της εποχής του Regency ξανά στις οθόνες μας! Ο δημιουργός της σειράς Chris Van Dusen επιβεβαίωσε ότι τα γυρίσματα της 2ης σεζόν τελείωσαν επιτέλους και ότι η σειρά είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το 2022. 

 

Πηγή 

Loader