Cardi B, η πρώτη γυναίκα καλλιτεχνική διευθύντρια του Playboy 

Cardi B, η πρώτη γυναίκα καλλιτεχνική διευθύντρια του Playboy 

Η ιδιαίτερη πρωτοβουλία της τραγουδίστριας 

Μία νέα πλατφόρμα με το όνομα CENTERFOLD δημιούργησε η γνωστή τραγουδίστρια.

Η 29χρονη είναι Creative Director στο Residence στο Playboy. Η ίδια αναφέρει πως η πλατφόρμα είναι ένας χώρος ελευθερίας. Πρόκειται να αναλάβει και το ηλεκτρονικό περιοδικό, τις πωλήσεις αλλά και τους τρόπους που μπορεί να επεκταθεί.  

Η 29χρονη ράπερ χρησιμοποίησε το Instagram για να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα της πλατφόρμας, με μια φωτογραφία της που περιγράφει λεπτομερώς τον ρόλο της τόσο ως ιδρυτικό μέλος όσο και ως καλλιτεχνική διευθύντρια. 

«Το πρώτο μου έργο με το @playboy!!! Παρουσιάζοντας το CENTERFOLD, είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτήν την πλατφόρμα με τόσους πολλούς καταπληκτικούς δημιουργούς @playboycenterfold», έγραψε στη λεζάντα της εικόνας που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Διάβασε Επίσης: Lionel Messi: Έπεσε από τη λίστα με τους ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του κόσμου 

Παρότι ελάχιστα είναι γνωστά για το νέο κόνσεπτ, αυτό που έχει αποκαλυφθεί είναι πως οι θιασώτες του θα μπορούν να δημιουργήσουν λογαριασμούς στο σαιτ.  

Ως Creative Director στο Residence στο Playboy, έναν ρόλο τον οποίο η Cardi ανακοίνωσε για πρώτη φορά νωρίτερα αυτό το μήνα, η ράπερ έχει υποσχεθεί να «βοηθήσει στη δημιουργία προϊόντων σεξουαλικής ευεξίας, ψηφιακού εκδοτικού περιεχομένου και αποκλειστικών εμπορευμάτων που στοχεύουν στην επέκταση της επωνυμίας του Playboy». 

«Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να ενταχθώ επίσημα στην οικογένεια του Playboy. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό είναι πραγματικότητα», ανέφερε σε μια δήλωση. «Όσο μπορώ να θυμηθώ, ένιωθα πάντα κάτι να με συνδέει με το Playboy. Είναι μια πραγματικά αυθεντική πλατφόρμα για δημιουργικότητα χωρίς λογοκρισία και με εμπνέει η απίστευτη κληρονομικά αγώνων για τις προσωπικές ελευθερίες. Έχω ήδη τόσες ιδέες – Δε βλέπω την ώρα!» ανέφερε η ίδια όταν αποκάλυψε τα νέα της καθήκοντα. 

Η ράπερ θα είναι υπεύθυνη μεταξύ άλλων για την καλλιτεχνική διεύθυνση του (πλέον ηλεκτρονικού) περιοδικού, το ψηφιακό περιεχόμενο, τις πωλήσεις, τους τρόπους επέκτασης του κ.α. 

Πηγή

Loader