Το CIM σε συνεργασία με την AIPFE προσφέρει μία πλήρη υποτροφία MBA

Το CIM σε συνεργασία με την AIPFE προσφέρει μία πλήρη υποτροφία MBA

Όλες οι πληροφορίες για τις αιτήσεις

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School (CIM), προσφέρει μία πλήρη υποτροφία αξίας 7,700 ευρώ, για το πρόγραμμα «Master in Business Administration (MBA), Λευκωσία/Λεμεσό» στα μέλη της AIPFE Κύπρου-Γυναίκες της Ευρώπης για το ακαδημαϊκό έτος που αρχίζει τον Οκτώβριο του 2022. Αυτή η αποκλειστική ευκαιρία για ένα παγκοσμίου κλάσης ΜΒΑ, θα δοθεί σε έναν/μια επιτυχών/ούσα, μέλος της AIPFE, που φιλοδοξεί να αναπτύξει περαιτέρω τις ικανότητες και την εξειδίκευσή του/της στη διοίκηση και τη διαχείριση.

Το διεθνώς αναγνωρισμένο ΜΒΑ πρόγραμμα του CIM διδάσκεται στα αγγλικά και προσφέρεται με πλήρη (ένα έτος) ή μερική (δύο έτη) φοίτηση. Είναι πιστοποιημένο από τον Κυπριακό Οργανισμό Διασφάλισης Ποιότητας και αναγνωρίζεται από το KYΣΑΤΣ. 

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ:

-Οι αιτήσεις είναι ανοικτές μόνο σε μέλη της AIPFE. Αν δεν είστε μέλη της AIPFE μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ.

-Οι ενδιαφερόμενοι/ες υποψήφιοι/ες μπορούν να υποβάλουν αίτηση από 27/05/2022 μέχρι 17/06/2022 ΕΔΩ

-Οι υποψήφιοι/ες πρέπει να κατέχουν αναγνωρισμένο πτυχίο Bachelor, να έχουν τρία χρόνια εργασιακής εμπειρίας καθώς και IELTS 6.5 ή ισοδύναμό του. Επιβάλλεται άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.  

«Η προσφορά μίας πλήρους υποτροφίας για το αναγνωρισμένο MBA πρόγραμμά μας, για τρίτη χρονιά, αποτελεί μέρος της σταθερής μας υποστήριξης προς το έργο και τους στόχους της AIPFE. Το CIM για 44 χρόνια παρέχει εξειδικευμένη κατάρτιση σε θέματα ηγεσίας συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην ενδυνάμωση των χαρακτηριστικών του ηγέτη σε ένα οργανισμό, σε μια επιχείρηση. 

Διάβασε Επίσης: 54χρονος άντρας εγκαταλείπει τη ζωή του στις ΗΠΑ για να βοηθήσει στον πόλεμο της Ουκρανίας

Η συγκεκριμένη υποτροφία, αποτελεί άξονα της στρατηγικής της κοινωνικής εταιρικής μας ευθύνης, στοχεύοντας στην ενίσχυση της ηγετικής ικανότητας του μέλους της AIPFE που θα φοιτήσει στο πρόγραμμα MBA. Για το λόγο αυτό, πρόθεσή μας είναι το πρόγραμμα αυτό να καταστεί ετήσιος θεσμός», σημείωσε ο κ. Γιάγκος Χατζηγιάννης, Εκτελεστικός Διευθυντής του CIM.  

Loader