Το διάσημο βιντεοπαιχνίδι BioShock γίνεται ταινία στο Netflix

Το διάσημο βιντεοπαιχνίδι BioShock γίνεται ταινία στο Netflix

Καλά νέα για τους φίλους του BioShock

Άλλη μια προσθήκη έρχεται στην ταινιοθήκη του Netflix. Ο λόγος για το διάσημο βιντεοπαιχνίδι BioShock που θα γίνει ταινία στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Καλά νέα φέρνει το Netflix στους φίλους του βιντεοπαιχνιδιού, καθώς μετά από πολλές διαπραγματεύσεις, το BioShock θα γίνει live action ταινία. Παραγωγοί της ταινίας θα είναι οι Vertigo Entertainment και η Take-Two.

Διάβασε Επίσης: Η κυβέρνηση Biten προσέλαβε το πρώτο “non binary” άτομο

Το BioShock είναι μια σειρά δράσης επιστημονικής φαντασίας που έχει πουλήσει περισσότερο από 39 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και θεωρείται μια από τις πιο διάσημες και αγαπημένες σειρές gaming. 

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για την ταινία, καθώς δεν είναι γνωστό αν θα αν θα τοποθετηθεί στην υποθαλάσσια πόλη Rapture των BioShock 1 και 2 ή στην πόλη της Columbia του BioShock Infinite ή ποια θα είναι η ιστορία. Επιπλέον, ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί ούτε οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν, αλλά ούτε και ο σκηνοθέτης της ταινίας. 

Διάβασε Επίσης: Ο “απατεώνας του Tinder” ζει ελεύθερος και δίνει τη δική του εκδοχή για την ιστορία του

«Το Netflix είναι ένας από τους καλύτερους και πιο προνοητικούς αφηγητές σε όλη την ψυχαγωγία σήμερα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιράζονται το όραμά μας και τη δέσμευσή μας για το franchise «BioShock», το οποίο είναι αγαπητό από εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Το στούντιο Cloud Chamber της 2K βρίσκεται βαθιά σε ενεργό ανάπτυξη στην επόμενη επανάληψη της σειράς και σε συνδυασμό με τη συνεργασία μας με το Netflix, παραμένουμε πολύ σίγουροι ότι το «BioShock» θα συνεχίσει να αιχμαλωτίζει και να προσελκύει το κοινό όσο ποτέ άλλοτε» δήλωσε ο Στράους Ζέλνικ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Take-Two Interactive. 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader