Digital: Το επεισόδιο με τα περισσότερα views στο Facebook

Digital: Το επεισόδιο με τα περισσότερα views στο Facebook

Το Lunch Break Challenge με τον πρόεδρο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου κ. Χρίστο Κληρίδη συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αριθμό θεάσεων στο Facebook για τον μήνα Δεκέμβρη

Αρκετά views συγκέντρωσε και το Future Talks με τον Θεόδωρο Μίτλεντον.

Τα περισσότερα views στη Facebook σελίδα της Digital συγκέντρωσε μέχρι τώρα το Lunch Break Challenge με τον πρόεδρο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου κ. Χρίστο Κληρίδη

Μέσα σε 15 λεπτά, προσωπικότητες που λαμβάνουν καθημερινά αποφάσεις για το μέλλον της χώρας μας καλούνται να απαντήσουν 15 ερωτήσεις που τους υποβάλλονται στον εργασιακό τους χώρο από τον δημοσιογράφο της ομάδας μας Μαρίνο Νομικό. 

Δείτε τον Χρίστο Κληρίδη να ξεδιπλώνει όλη τη διαπλοκή για τα διαβατήρια μέσα σε λίγα λεπτά, γράφει ο Νομικός σε ανάρτηση στο σάιτ μας που ακολούθησε της συνέντευξης.

«Το Lunch Break Challenge με τον πρόεδρο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου κ. Χρίστο Κληρίδη βγήκε λίγο πιο dead serious από τα συνηθισμένα, βλέπετε ο επιβλητικός (και ομολογώ λίγο εκφοβιστικός χωρίς να το επιδιώκει ο άνθρωπος) έμπειρος νομικός και πρώην βουλευτής κατάφερε να με ψαρώσει χωρίς καν να αρθρώσει κουβέντα» σημειώνει ο Μαρίνος Νομικός. 

Oλόκληρο το επεισόδιο εδώ:


Να σημειωθεί πως ακόμη ένα επεισόδιο που συγκέντρωσε αρκετά views ήταν το Future Talks με τον Θεόδωρο Μίτλεντον:

 

Loader