Το Dirty Dancing επιστρέφει με sequel

Το Dirty Dancing επιστρέφει με sequel

Τι να περιμένουμε από την πολυαναμενόμενη επιστροφή της ταινίας

Μια απρόσμενη επιστροφή έρχεται για τους φαν του “Dirty Dancing”.

Στη μεγάλη οθόνη αναμένεται να επιστρέψει το πολυαναμενόμενο sequel της αγαπημένης ταινίας “Dirty Dancing” σε σκηνοθεσία του Jonathan Levine, με την Jennifer Grey να επιστρέφει στο ρόλο της Baby. 

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

H Lionsgate ανακοίνωσε ότι το sequel της θρυλικής ταινίας του 1987 θα κάνει πρεμιέρα το 2024. "Το Dirty Dancing ήταν πάντα μία από τις αγαπημένες μου ταινίες και δε φανταζόμουν ότι θα σκηνοθετήσω το sequel” ειπε ο Levine σε πρόσφατη συνέντευξή. “Ενώ έγραφα το σενάριο, ερωτεύτηκα τους χαρακτήρες (νέους και παλιούς), τον κόσμο των 90s και τη μουσική που θα ποικίλει με τραγούδια από την αρχική ταινία μέχρι το hip hop των 90s. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την Jennifer Grey για να μεταφέρουμε αυτή την όμορφη ιστορία του καλοκαιριού, του έρωτα και του χορού σε μια γενιά νέων fans”.

Διάβασε Επίσης: O Nicholas Sparks επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με 3 νέες ταινίες

Τι να περιμένουμε από την ταινία 

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά μέχρι στιγμής, η Grey θα επιστρέψει στην ταινία υποδυόμενη την Baby σε μεγαλύτερη ηλικία επιστρέφοντας στο resort Catskills τη δεκαετία των 90s. Η πλοκή της ταινίας θα μοιάζει πολύ με αυτή της αρχικής, δείχνοντας μια κοπέλα που βρίσκει τον έρωτα στις καλοκαιρινές της διακοπές. Κάποιοι από τους παλιούς χαρακτήρες θα επιστρέψουν και στο sequel, ενώ θα πρωταγωνιστήσουν και νέοι ηθοποιοί σε νέους ρόλους.

Διάβασε Επίσης: «Ο πατέρας μας»: Η νέα αληθινή ιστορία που παρουσιάζει το Netflix

Ο Levine έγραψε το σενάριο μαζί με την Elizabeth Chomko και η Grey θα αναλάβει και μέρος της παραγωγής του sequel  μαζί με την εταιρεία παραγωγής του Levine, Megamix.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader